Kytice ze slunečnic

Profilova fotka
chtěla bych kytici ze slunečnic, ale nevím zda jen čistě slunečnice nebo k tomu něco přidat? máte někdo již zkušenost nebo neviděli jste na nějaké svatbě nebo plánujete a už máte nápady? prosím poraďte :)
Odpovědět
Ahoj, já budu mít kytku ze slunečnic. Převislou a doplněnou o málá bílá kvítka (už ale nevím čeho :-S, nejsem odborník na kytky =-) ). Bude asi 5-7 květů slunečnic, paní květinářka je z toho dost na hlavu, neví, jaké velikosti slunečnice jí v červnu pošlou z velkoskladu. Chce bezpodmínečně ty menší typy (velké asi jako gerbera), tak snad budou. Už takhle prý bude dost těžká do ruky. Ale mě to neodradilo a i přesto budu mít takovou kytku, jakou jsem si vymyslela. :-D
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@monikaradek11 obě varianty jsou pěkné, záleží, čemu dáte přednost. Jednodruhová kytice může působit "těžkopádně", zvlášť, jde-li o velkokvěté. Pokud slunečnice namícháte s jinými květinami, docílíte "optického odlehčení", kytice může být více originální.
Odpovědět
Profilova fotka
@monikaradek11: Slunečnice jsou krásné mohou být samostně a nebo doplněné třeba o chryzantémy santini , kytice působí pak velmi zajímavě . Nebo může být třeba květ slunečnice a okolo nevěstin závoj i taková svatební kytice je velmi krásná . :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monikaradek11 Dobrý den, na 26.4. jsem vázala svatební květiny ze slunečnic. Můžete se podívat ke mne do alba ... květina byla tvořena ze slunečnic (helianthus), levandule (lavandula), vratiče (tanacetum) - kvítky jako heřmánek, wax flower (Chamelaucium uncinatum) - bílé kvítky, růže (rosa) - drobnokvětá trsová růže. Hezký den Anna Vidršperková Aroma Flora
Odpovědět
také přidávám pár inspirativních fotografií. První tři fota z mé dílny, zbytek odjinud.
Odpovědět

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?