Kytice z tulipánů na svatbu v létě

Ahojte nevěsty, prosím prosím o radu :-) Máme naplánovanou svatbu v červnu příští rok a protože mě přítel požádal v tulipánové zahradě, chtěli bychom tulipány na svatbě :-) Pročetla jsem spoooustu diskuzí a zjistila, že to není nemožné, ale nikde jsem nenašla nějakou konkrétní květinářku, která by kytici z tulipánů v červnu dokázala (koho jsem oslovila, tak mě odmítá). Neměla byste některá kontakt na někoho šikovného z Moravskoslezského kraje, nejlépe Ostrava? Moooc děkuji!
Odpovědět
@krasta já budu mít kytici z tulipánů v dubnu přes Ikvětiny.cz, v rámci Ostravy mají dovoz domů zdarma, tak se zkus poptat, třeba by to šlo i v červnu :-)
Odpovědět
@saidy Díky za tip :)
Odpovědět
Není zač, ať se kytička povede :-)
Odpovědět
A řekly Ti ty květinářky důvod odmítnutí? Tulipán je jarní květina a já osobně bych v horkém červnu měla strach, že mi po pár hodinách uvadne. A zvadlý tulipán je spíše adept na smuteční oslavu. Doporučuji se poradit s odborníky.
Odpovědět
Profilova fotka
@krasta
Odpovědět
@tamaraad Ano, řekly tento důvod. Nicméně jsem četla zkušenosti nevěst, že jim květina vydržela i v červenci, srpnu... Jen prostě je třeba sprej, drátkování akdovíco :-D Nejsem květinářka, jen to beru tak, že asi to jde, když to někdo už ba svatbě v létě měl :-)
Odpovědět
Btw dnes jsme koupili mamce tulipány a za deset minut venku byly docela nepoužitelný, tak jsem si vzpomněla na tuhle debatu 😂 a to bylo 19 stupňů.
Odpovědět
asi měly květinářky důvod, proč odmítly. vyplatilo by se jim věřit, vědí proč. je to lepší, než být zklamaná.
Odpovědět
@nellaz Jak jsem již psala, opírala jsem se o to, že jsem našla nevěsty, které měly takovou květinu a vydržela jim :) Bohužel jejich květinářky jsou Praha a okolí, což je pro mě daleko...
Odpovědět
Profilova fotka
nebo umělou...
Odpovědět
Moje ségra měla lila tulipány na svatbě v srpnu a bylo opravdu tropické léto...a byly v pohodě. :-)
Odpovědět
@kudrli To ráda slyším! A nevíš prosím, odkud je měla sestra? 🙏 Děkujiiii :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@krasta Z květinářství tady u nás u Olomouce. Ale je to řetězec - Flamenco (nebo Flamengo?). Ale já jsem si u nich nechávala dělat kytku rok potom a moc spokojená jsem nebyla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?