Kytice z růží...

Ahojky, prosím, která jste měla kytici z růží? Kolik se tak pohybují ceny? Budu jí mít teď v březnu... budu pořizovat klasiku - pro mě, pro matky, nastávajícího a pro svědkyni... seženu tam i myrtu? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem měla z růží. Měla jsem jich 9 omotané organzou. Stála kolem 500,- ale spokojená jsem moc nebyla, i když předložený návrh vypadal dobře, ta organza vypadala trochu jak igelit. Rozhodně ji nemám doma vystavenou, stonek mi zabalili nevím proč do ubrousku... doporučuji, aby ti ukázali nějaké fotky nebo nějakou jinou kytici, co někomu na svatbu momentálně dělají.
Odpovědět
Profilova fotka
jinak asi bych měla podotknout, že květinářství bylo z vesnice, takže ceny byly nižší. Ve městě to bude s cenou asi jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme z Brna a celkem kytice pro nevěstu, 2 maminky, náramek pro svědkyni a 4 korsáže vychází u naší floristky většinou mezi 3-3500 Kč. Samotná kytice nevěsty potom mezi 900Kč-1200Kč podle květin, ročního období a velikosti kytice, kterou si nevěsta představuje. Pokud jdeš do květinářstí se ptát na cenu, doporučila bych neříkat, že je to na svatbu, většinou dostaneš lepší cenu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyluc24 Doporučila bych do květinky přijít s obrázkem svatební kytice, rozhodně říct, že jde o svatební kytici, nikoliv o žádnou gratulační, vždyť ty se vážou daleko jinak. Musíte mít kytici krásně kompaktní, kulatou s nízkým posazením vazby, ne žádný trčák :-) Cena růží se odvíjí od odrůdy, proto dojít s obrázkem. Snad dobře pochodíte :-)
Odpovědět
Dekuji za tipy. Neco si vytisknu z netu. Uvidim, treba narazim na dobre kvetiny, kde mi poradi co a jak :-)
Odpovědět
@huwik Takhle ani nevypada tak zle, ale verim, ze to zklamalo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ceny se odvíjejí od odrůdy růží, které si vyberete, a velikosti kytice... Vše by Vám ale měla Vaše floristka říct, resp. se s ní domluvte na nějakém cenovém stropu. Přikládám pár obrázků pro inspiraci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jak už bylo psáno. Určete si svůj finanční strop. Růže se pohybují v různých cenových hladinách, takže určitě půjde najít nějakou variantu, která pro vás bude přijatelná. Pokud budete mít zájem, můžete se na mne obrátit, mám dílnu na Praze 9.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?