Kytice z červených bobulí

Profilova fotka
Ahoj holky, zamilovala jsem se do této kytice, ale nevím z čeho ji vyrobit. Poradíte mi některá? Měla jste některá takovou kytku? :-. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli Vám nevadí, že bude z neživých kytek, tak Vám ji ráda vyrobím. Napište mi Váš mail a já Vám pošlu foto materiálu, ze které bych kytičku vyráběla + cenovou nabídku. Lejka
Odpovědět
Profilova fotka
@lioness Pošlete a uvidíme =) můj mejl je KFC7@seznam.cz děkuji
Odpovědět
@kfc7 Svatba v září? Jeřabiny! Loni na podzim jsem také kupovala kytici s bobulkama zvanýma hypericum (což jsem doteď nevěděla, že je třezalka). Mrkni na to, vypadá to pěkně :)
Odpovědět
@kfc7 @ zelenyklicek Ja mela trezalku ve sv.kytici taky, ale nejsou to uplne bobulky, nevim jak to popsat-spis tvar seseknuteho sipku. Mam albu jednu fotku, na ktere je to docela dobre videt.
Odpovědět
@womanka "bobulky" třezalky uvidíte na google pod názvem Hypericum, k dostání jsou v několika barvách. :-)
Odpovědět
já je v kytici měla, byla to třezalka a měla jsem ji na konci srpna
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za odpovědi! :-) nechala jsem si uvázat kytičku z hypericum, ale jaksi to není ono. Bobulky nebyly červené, ale trošku do růžova, tak mě je paní květinářka stříkla barvou na kytky. A bobulky nejsou kulaté, ale takové šišaté...no prostě hledám něco jiného...napadá vás ještě něco? děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
plody hlohu, v září už by měl být takto červený :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadl červený rybíz. Myslíte, že by šel použít?
Odpovědět
Profilova fotka
Rybíz vypadá také výborně, ale ten je spíš v červnu, červenci....nevím, nevím, zda by se dal sehnat v září..držím palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je to možná pepř... jako dekorační materiál to chodí ve svazečkách a je to dle mého dost podobné, akorát je křehký, a cena bude ale asi vysoká ...
Odpovědět
Profilova fotka
ale třeba když se nechají lehce seschnout jeřabiny, také to vypadá super, pak trocha barvy, aby byly jasnější a je to také pěkné..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
O víkendu jsem jednu udělala...... je sice umělá, ale u těch bobulí to fakt skoro nejde poznat, najdete na fleru u kultbizuterie, je k ní i korsáž pro ženicha a spona do vlasů....bobulková :-)
Odpovědět
ta kytice na obrázku je z plodů pepře.... cena bude vysoká:)
Odpovědět
@kfc7 Dobrý den, kytice z bobulí je k zářijovému termínu velmi vhodná, jen je třeba dát si pozor, aby bobulky nepouštěly barvu...pozor na to. Pepř, ze kterého je kytice na 99% uvázaná má také velmi výraznou pepřovatou vůni. Ráda jej do kytic přidávám, ale není kvůli svému aroma pro každého :-) Doporučila bych Vám zajít do květinářství, kde tomu dobře rozumí a poradit se co je v daném termínu možné získat a do kytice použít. Existuje i možnost, kterou rádi využíváme - nechat si živé plody lakovat speciáním bezbarvým lakem. Nebudou opadávat, barvit a budou se krásně lesknout. Pokud byste měla zájem o konzultaci - u nás je samozřejmě zdarma, rádi se Vám budeme věnovat. V případě zájmu nás kontaktujte na našem profilu nebo přes www. Hezký den Mgr. Zdeňka Charbuská Flowers&More
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?