Kytice z bodláčků eryngium

Profilova fotka
Zdravím Vás, chtěla bych se poradit, třeba i s profíky, zda by mi někdo dokázal říct kolik cca by stály dvě malé kytičky pro mě (jedna házecí, jednu si chci nechat), malou kytičku pro maminku a pro rodiče, svědky a družičky korsáž, plus pro svědkyni a družičky náramky na ruku, na stužku, vše viz fotky :)
Odpovědět
Zkus kontaktovat Svazek, skvělé ceny i spolupráce, úžasný styl :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ta první kytice je podle mě umělá. Jinak cena té s růžičkami asi max.1250,- podle toho kolik těch růží tam budete chtít. Házecí kolem 400,- , voničku pro ženicha dáváme zdarma, korsáž pro svědky např. s menší růžičkou než má ženich do 70kč/ks, pro maminku kolem 300,- , náramek 150-200,- Je to jen takový odhad, vše je na individuální domluvě. A taky záleží z jakého jste města, např. větší květinářství v Praze může mít i dvojnásobnou cenu a naopak v nějaké vesničce to seženete levněji než píšu. Doufám, že jsem pomohla. (Pokud jste z okolí Ostravy, ráda Vám květiny uvážu :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@verixlenka Moc děkuji za názor, moc si toho cením :). A svatba bude v Trojanovicích, já jsem z Rožnova, původně :) teď žiju v Praze, tak zařizování na dálku je takové nešikovné....
Odpovědět
Profilova fotka
Není zač, tak v tom případě můžu jen doporučit, vyberte si spíše květinářství mimo centrum Prahy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verixlenka No mimo Prahu to bude určitě, protože svatba bude na Moravě, tak kytice budou asi z květinářství v Rožnově p. Radh. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdybyste nesehnala nikoho v Rožnově, kdo by vám padnul do stylu, tak mi dejte vedět a já vám eryngiovou kytičku ráda udělám :-) Dělám svatbičky všude, tak to pro mě není problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?