Kytice v květnu (pivoňky..)

Chtěla jsem se zeptat zda jsou v květnu dostupné pivoňky a jak cenově vyjdou? a jak dlouho asi vydrží...vůbec nemám představu:-) nebo jaká kytka je vhodná pro toto období?:-) děkuji za rady :-)
Odpovědět
pivoňky v květnu uplně v pohodě, měla jsem ;-) vydržely krásné - samozřejmě ve vodě nebo dekorace na stůl v té hmotě nasáklé vodou - až do druhého dne ;-) jsou super a dají se zkombinovat snad se vším :-D cenu nemohu poradit, hledala jsem ale bohužel jsem již vymazala kalkulaci na kytičky :-(
Odpovědět
@kenwelinka tak to jsem moc ráda, jsou nádherné. A právě že jdou zkombinovat se vším tak by se mi to moc líbilo:) jinak děkuji za info:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuz34 Hezky den, ja jsem mela v kytici jako zaklad pivonky a take na stolech kvetinove vyzdobe kralovaly pivonky. Vdavala jsem se 17. kvetna a pivonky jsem si musela objednat. Kus vysel cca 60-70,- korunek. Co se tyce vydrze, vseobecne toho pivonky moc nevydrzi, ale ja jsem problem nemela. Kytice byla cely den krasna, s malou ujmou prezila i bourlivou rvacku svobodnych krasavic :) K.
Odpovědět
@kenwelinka jinak máte moc pěkné fotky:)
Odpovědět
@zuz34 dostupné jsou a cenově počítej 100 kč za jednu cca :) je to různý :) já jsem je měla v Květnu a nebyl problém :)
Odpovědět
@zuz34 děkujeme :o)
Odpovědět
@zuz34 dobry den, pivonky v kvetnu jsou idealni volba, kombinovat je lze s velkou skalou kvetin, v kvetnu idealne i s konvalinkami, jinak pivonky vypadaji dobre i samotne...cenove pocitejte prum. cca 55-60,- ( castka 100 ,- i vice je spise v dubnu a cervenci)
Odpovědět
moc všem děkuji:)
Odpovědět
Dobrý den, pivoňky v květnu jsou již dostupné, cena se liší dle odrůdy a v podstatě den ode dne. Počítejte raději cca 60,- až 70,- za kus. Ale někdy na burze překvapí a vyjde to levněji. Kdyby byla svatba v červnu, byly by ceny květů poloviční - již sklízíme pivoňky z vlastní produkce. Pro určení ceny kytice je ale lepší konzultace s květinářkou. kdybyste měla zájem, mrkněte na náš web, jsou tam fotky z jedné krásné pivoňkové svatby. Samozřejmě jsme Vám k dispozici pro nezávaznou konzultaci - budeme rádi když nás oslovíte na našem webu nebo profilu. Tam také najdete ve fotoblogu vintage krásné fotky kytic s pivoňkami. Hezký den Zdeňka Flowers & More
Odpovědět
Profilova fotka
Většinou pivoňky v květnu začínají a v červnu mají hlavní sezónu. Letos ale bylo vše jinak a na konci června už byly naše vlastní pivoňky dávno odkvetlé a cena na burze byla nezvykle vysoko...
Odpovědět
Profilova fotka
Takže počítám... v červenci už moc pivoněk na kytici neseženu a když jo tak dražší? ;-(
Odpovědět
@niikiss Ja mela letos v polovine cervence kytici s pivonkami a bylo to ok. Ale byly drahe /asi pres stovku za kus/. Kdyby nenastoupilo leto tak brzo, byvaly by normalne byly za tu beznou cenu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
To je dost :-( Nezjišťovala jste cenu austinovy růže? Je dost podobná a v červenci by měla být normálně k dostání. Ovšem cenu nemůžu nikde najít :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Pivoněk je celá řada - v různých odstínech růžové, fialové, červené smetanové a bílé, jsou plné i jednouše kvetoucí. Obvyklá cena tou dobou je kolem 60Kč za kus, ale nedá se předem zaručit. Vypadají úžasně k jednoduchým i princeznovským šatům. Dají se skvěle kombinovat. Květinová aranžmá jsou také bez problémů. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?