Kytice pro svědkyni

Dobrý den všem, mám svědkyni a nechce kytku do ruky, odůvodňuje to tím, že bude mít na hlídání moje drobnosti a kytku by určitě někde zapomněla....jak to máte Vy, pokud máte svědkyni? Bude mít kytku nebo ne? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svědkyně by, dle mého, kytku mít měla. Měla jsem malé družičky a ty by kytičky určitě někde nechaly, navíc měly košíčky, tak jsem jim nechala udělat květinový náramek, třeba by se to Vaší svědkyni líbilo víc:-)
Odpovědět
Byla jsem také svědkyně a kytku jsem nechtěla. Měla jsem svoji kabelku a kabelku nevěsty a ještě držet kytku, bylo by to nepraktické. Nevěsta to hned pochopila.
Odpovědět
Tak pokud svědkyně vyloženě kytici nechce, tak bych ji nenutila... Obzvlášť pokud Vám bude pomáhat a kytice by pro ni byla starostí navíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje svědkyně měla květinový náramek, já jako svědkyně jsem měla květinový náramek.. myslím, že je to nejlepší řešení :-)
Odpovědět
Moje svědkyně kytku do ruky taky nechce a naprosto ji chápu.. Je fakt, že budu potřebovat třeba podržet šaty, moji kytku, cokoliv a když ona bude muset ještě držet tu svoji, tak by to asi nedala.. Je lepší náramek, nebo my jí necháme udělat do klopy lepší kytičku..
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky svědkyni-ségru a jsme domluvené, že bude mít květinový náramek, přesně ze stejných důvodů, jako jsou výše popsány.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme pro svědkyně květinový náramek. Já sama jsem ho měla jako svědek a bylo to super. Pohodlné a ozdoba na celý den.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje svědkyně měla kytici jen během obřadu, pak se ta kytka využila jako házecí, místo mojí, kterou jsem si dala usušit. Ale ten náramek je dobrý nápad :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?