Kytice - podle čeho sladit podle svatby nebo šatů?

Profilova fotka
Mám šaty kde je hodně krajky a v pase světlounce růžová stuha ,svatbu ladíme do světle zelené barvy, nevím jakou kytku k nim sladit jestli bílo zelenou nebo musí být s růžovou,navíc nevim jak potom se ženichovou kravatou barevně ale s růžovou kravatou asi nepochodim.... :-| líbí se mi tyhle
Odpovědět
Ahoj, klidně bych nechala jen bílo zelenou kytici, pokud se ti líbí. Já osobně bych tam trošku té růžové přidala na oživení (ale jen světlounké a jen trošku), ale to je o osobním vkusu - každému se líbí něco jiného :) Ženichovi bych dala nějakou neutrální kravatu, bílou, světle šedou... Já jsem na šatech žádnou barvu neměla a kytice byla hnědo růžovo bílá a manžel měl černý oblek, bílou košili a světlounce šedou (takvou spíš do stříbrna) kravatu a vestu a vypadalo to líp, než kdybych mu nutila růžovou :)
Odpovědět
@fisina Tyhle dvě, co tady máš jsou nádherné.. Určitě nic takovou kytičkou nezkazíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih to si mě potěšila já mám stejnou představu , do té kytky druhé by byli hezký světle růžový růže lehce a ženich bude mít černej oblek bílou kravatu a uvažovala jsem jestli nebude blbá šedá nebo stříbrná , koukám že ne.Tak fajn :-D
Odpovědět
@fisina Dobrý den, osobně bych do kytičky alespoň náznak růžové zakomponovala. A ženich nemusí mít nutně růžovou kravatu, nechte mu bílou a do klopy zvolte květ z kytice s akcentem růžové (např. pokud zvolíte růžové růže, tak z nich i korsáž, případně růži s frézií a pokud zvolíte kytičku na obrázku a růžovou stuhu na omotávku, stačí korsáž touto stužkou jen začistit). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podle toho co popisujete za šaty, tak máte možná stejné jako já. Pokud je to poslední kolekce 2014. A já ladím celou svatbu i kytici podle šatů. Jsem floristka a vždy chci po nevěstě, aby mi ukázala foto šatů a od nich se odvíjí svatební kytka a ostatní. Vám by stačilo pouze dát třeba růžovou krajkovou stužku do kytky nebo růžový šperk na začištění stonků kytičky... Já bych tam tu růžovou jemně někam zakomponovala... :-) 6enich nemusí mít oblečení v růžové, zase stačí bílo zelený květ a jemný růžový šperk na dozdobení ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stačí uvázat stuhu i na kytici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fisina Budu mít tvoji druhou kytku. Taky máme svatbu do zelené... Jak píšou výše, stačí dat barevnou stuhu na spodní část. Bude to vypadat nenasilne a budes sladena se vším :)
Odpovědět
Profilova fotka
moje kytky... měli jsme teda svatbu zeleno-bílo-červenou. A ženich vůbec barevnou kravatu mít nemusí ;) Můj měl bílou kravatu, a jak mu to seklo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@craki já uvažuju jakou jestli tu první nebo druhou i s růžema domluvim se s paní květinářkou , dělá krásný kytky tak mi něco navrhne.
Odpovědět
Profilova fotka
@craki Jo a prstýnky máte asi titan nebo ocel viď koukali jsme na ty stejný... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja by som zvolila tu druhu kyticku a dala tam aspon tak 3 ruze svetlunko ruzove, trosku to ozivi kyticku. A co sa tyka kravaty, urcite nie ruzovu. Bud by som zvolila klasicku bielu alebo sivu, resp. striebornu. Moj manzel mal striebornu a bolo to velmi elegantne a pekne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fisina Titan. To byl jediný požadavek muže. Tvrdý kov :)
Odpovědět
Článek se načítá
@fisina doporučuji vybírat srdcem :-), cenově budou velmi podobné
Odpovědět
Profilova fotka
Díky všem za názor- vyhrála kytka číslo 2 s růžičkama světle růžovejma a bílé frézie , kravatu nějakou vyberem asi tu stříbrnou nebbo do kovova:-) Kytky jsou objednaný takže zase něco odškrtnuto
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?