Kytice nebo květinový náramek?

Máme v plánu pořídit kytici nejen pro naše dvě svědkyně, ale také pro obě maminky a pro dvě babičky... ale napadá mě, jestli už nebude překyticováno a jestli by nebylo lepší zvolit květinový náramek (a když, tak pro koho?). Díky moc za rady :)
Odpovědět
Já mám pro maminky a babičku kytku a pro svědkyni a družičky náramek.
Odpovědět
Osobně mám radši kytice než náramky, náramky se dle mého názoru hodí spíš pro puberťačky z amerických filmů, nebo dětské družičky. U nás měly kytičku maminky, babička i svědkyně (měli jsme jednu), překyticováno nebylo, naopak to hezky zdobilo stůl... a svědkdyně aspoň ví, co s rukama, když stoji na obřadu :)
Odpovědět
Souhlasím, že překyticováno nebude. Naopak na stolech to potom vypadá dobře a nemusíš potom vymýšlet spoustu další dekorace na stoly :) Já mám kytice pro maminky, svědkyni, svoji a házecí... Náramky mám 2 - pro sestřenku (malou), která nám půjde za družičku a ségru, která nám bude hrát :)
Odpovědět
Díky za tipy :))
Odpovědět
Přijdu s opačným přístupem :-D Svědkyně měla květinový náramek, vypadalo to hezky a byla spokojená (řešila jsem to s ní ale předem, a protože měla na starost i organizaci, byla ráda, že jí kytice nebude překážet). Souhlasím, že překyticování asi nehrozí, jen je dobré se na místě hostiny předem domluvit, aby bylo dost připravených váz a nemuseli jste to řešit po příjezdu.
Odpovědět
já měla náramek jako svědkyně a po 4 hodinách se mohl vyhodit.. možná byl jen špatně udělaný, ale za mě teda kytky :)
Odpovědět
Díky všem za názory, nakonec jsme rozhodli, že budou jen kytky... a dostatek váz si pohlídám :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?