Kytice, korsáž OLOMOUC

Zdravím vás, můžete mi doporučit květinářství v Olomouci, kde uvážou pěkné kytice, korsáže za přiměřenou cenu, a se kterými je dobrá domluva? Děkuji :-)
Odpovědět
Slyšela jsem, že hodně nevěst chodí někam u Mořice, ale že je to tam dražší... kam jsi nakonec šla? taky nevím..
Odpovědět
Ahojky, kamarádka i moje švagrová si nechaly vázat kytku od floristky Pavlíny Vítkové, má titul mistr florista a váže opravdu krásné kytice. Působí v Olomouci a dělá i výzdoby svateb včetně náramků pro družičky, ozdob do vlasů, prostě všeho na co si jen vzpomenete, z živých i umělých květin.....tohle jsou její stránky mrkněte :-) http://www.svatebnikytka.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Nechala jsem si nakonec kytky dělat na Gorazdově náměstí - prodejna květin Střední školy zemědělské a zahradnické a můžu jen doporučit! Paní strašně moc ochotná a milá, dohodly jsme se úplně na všem, včetně odstínu růží a dovozu dražších plnokvětých růží. Nechávala jsem si u nich dělat: Kytka pro nevěstu (1770 Kč) Kytky pro maminky ( 2x 300 Kč) Házecí kytka (500 Kč) Korsáž (160 Kč) Náramek pro svědkyni (125 Kč) Myrthy (140 Kč) Eucalyptus na stoly (480 Kč) Dohtomady tedy cca 3770 Kč. Za sebe můžu jen doporučit, kytky byly úžasné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?