Kytice k těmto šatům? Kulatá nebo převislá?

Prosím poraďte jakou kytici, rozhodně bych chtěla červené růže ale nevím zda kulatou nebo převislou :-(
Odpovědět
Krásné šaty. Podle mě převislá kytice už není úplně v módě, alespoň jsem teda už hodně dlouho neviděla žádnou, co by byla hezká. Kulatou :)
Odpovědět
Ono záleží i na tvé postavě. Pokud jsi menší, tak kulatou, pokud vyšší, tak převislou.
Odpovědět
Kulatých je ale všude hrozně moc...Ale k těmto šatům asi vážně kulatou.
Odpovědět
děkuju moc dámy, mě se vždy líbila převislá ale potom co jsem si vybrala tyto šaty a já moc vysoká nejsem navíc mám úzký pas tak jsem začala přemýšlet o kulaté a ta to asi vyhraje ;-)
Odpovědět
Já jsem viděla úžasnou květ. dekoraci na navlečení na ruku. K těmto šatům by se hodila. Bohužel už asi nenajdu...
Odpovědět
Kulatou. Previsla uz je trochu old
Odpovědět
nádherné šaty, jednoznačně kulatá kytka, to bude dokonalý
Odpovědět
Ja myslim ze by sli oba druhy...zalezi dost i na provedeni kytice.Kdyz chcete previslou,jdete do toho.sikovna floristka v kvetinarstvi vam urcite poradi lepe kde vaseho vzhledu...a da se udelat i drobna previsla kytka,moznosti je spousta.Vim o cem mluvim,mam zahradnickou skolu,meli jsme kvetinarstvi a na nekolik svateb kazdy rok delam veskere kvetinove vyzdoby....ruze jsou fajn,s tema jde delat cokoliv :)
Odpovědět
Jsem stejného názoru, kulatou, nejen že převislé již nejsou tolik v kurzu, ale spíš pokud má jít o klasiku z červených růží, tak tam se jednoznačně víc hodí kulatá
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych dala kulatou...;) Převislé se už moc nenosí (jak už tu zaznělo několikrát) a navíc k těmto šatům by se mi ani nelíbila...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z červených růží bude nejlépe vypadat kulatá kompaktní kytice. Pokud byste volila převislou, tak spíš i z jiných květin, než jen z růží. Kytici s Vámi ráda zadarmo zkonzultuji u nás v ateliéru, kdybyste měla zájem, v mém profilu najdete bližší info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hodne zalezi na postave, pokud vypadate jako modelka na obrazku, tak je to jedno, ale celkove k vetsim nevestam se voli neco volnejsiho, presne jak holky pisou, previsla uz je trosku mimo, ale pokud planujes retro svatbu, tak proc ne :-D :-D Kazdemu se libi neco jineho. Jinak ty saty jsou nadherne.
Odpovědět
Článek se načítá
Kulatou. :-)
Odpovědět
Děkuju moc holky, už jsem rozhodnutá :D zamilovala jsem se do této a přemýšlím i o rukavičkách ;-)
Odpovědět
Mohla bych vás ještě poprosit o radu ohledně spodnice? mám k těm šatum jen jednokruhovou a ještě s takovým měkkým kruhem a neunese váhu šatů. Platím že víc víc kruhů tím lépe? Nebo jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?