Kytice k barevným šatům

Potřebuji poradit, jakou kytku k těmto svatebním šatům, aby to nevypadalo přeplácaně, levně a kýčovitě :))...-styl upravená Provence (levandule) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, ty jsou krásné! Já bych zkusila čistě jen levanduli, obklopenou třeba nevěstiným závojem ;-). A podle mě by stačila jen menší kytka, aby nepředčila šaty :-).
Odpovědět
Volila bych čistě fialovou kytičku, aby se netloukla se šaty - nebála bych se kulaté kytičky z fialových karafiátů, kytice z frezií nebo již zmíněnou levanduli.
Odpovědět
http://www.wedme.cz/public_html/uploa... mě by se k tomu hodilo něco takového, jen zvolit karafiáty v odstínu fialové, co bude na šatech.
Odpovědět
Přemýšlela jsem i čistě bílé jen s levandulí , ta by zastávala fialovou.....ještě to musím promyslet, děkuji za dobré nápady !
Odpovědět
Promyslete, já bych k barevným šatům vícebarevnou kytici nedávala, buď bych šla do bílé nebo do fialové. Bílofialová kytice se podle mě bude s šaty tlouct. Ale je to věc názoru a vkusu, záleží na vás, co vás osloví a bude "to pravé".
Odpovědět
Profilova fotka
@lejla732 ja bych doporucovala kytici ladenou do odstinu fialove. Jine barvy by se prebijeli, kor kdyz mate Provence tema, ani by to nesedelo. Hlavne ne celou bilou, pac ty na fotkach nejsou vubec videt, pokud ji nevesta drzi hned u satu. A to je skoda, kytka by mela byt videt ;-)
Odpovědět
Dala bych kombinaci bílé a fialové, k tomu aby prosvítalo trochu zelené :-)
Odpovědět
i já bych volila pouze v barvě šatů,aby měli možnost vyniknout. Takže bílá a fialová :-) A ještě se zeptám, kde jste je prosím kupovala?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zvolila barvu fialkové. S bílou by se to podle mě hrozně mlátilo. Šaty jsou nádherné :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?