Květiny Levante, Praha. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost? Adresa: Hrabákova 1972/5 , Praha 4 - Chodov
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, já od Michaely Matějkové měla a spokojenost. Ale zase na mým kytkách nebylo co zkazit:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex Ale jo, Jano, jak jsem slysela o Orchidea... :-( A delali vam i ty kytky na stul - nahodou je to moc hezke, i kytice hezky uvazana, urcite to zkusenost vyzadovalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@kh Ale jo, byla jsem spokojená;-) Dělala nám i ty kytky na stůl, jednu větší před nás a 4 menší před svatebčany, pak kytka pro mě, 2x pro maminky, 2x pro babičky, 1 malou pro malou družičku a 4 korsáže za 7000,- i s dovozem domů, kdy slečna dorazila na minutu přesně jak jsme se domluvily... A vydržely celý den, tedy až na ty korsáže, ty v tom horku odpadly...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kh Jo a to jsem to ještě 3 týdny před svatbou měnila, původně měly být kaly:-D A nebyl problém...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex Bezva, dekuji za reference, opravdu jste to meli moc hezke. Ja si prave s pani kdysi psala, nasla jsem je na netu, ale pak jsem si koupila slevenky a bohuzel asi spatne, podle zklamani nekolika nevest z BRMS. Takze uvazuji, ze slevenky pouziji na mene dulezite kyticky a svoji a korsaz pro zenicha pokorne za plnou cenu koupim v Levante, jak jsem i puvodne zamyslela... Akorat tedy bude dvoji prebirani - a to jsem si to zarizovani chtela ulehcit, slevou a dovozem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kh Tak tady si myslim že budeš určitě spokojená;-) Já už na těch slevových webech nenakupuju, mám podobný zkušenosti, kdy jsem si něco koupila a nakonec jsem byla zklamaná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?