Květinový náramek místo svatební kytice. Co myslíte?

Profilova fotka
Ahojky holky, napadlo, že bych si místo svatební kytice nechala udělat květinový náramek na ruku. Co si o tom myslíte? Neplánujete to některá? Když jsem byla na svatbách,tak mi vždycky přišlo, že je nevěstám ta kytice spíš na obtíž a že dost překáží. Někdy to vypadalo až směšně jak nevěsta nevěděla jak jí vlastně nést?
Odpovědět
Kaci jedna nevěsta to tu měla a působilo to hodně romanticky, tak něžně. Myslí, že to nebude slušet každé, musí na to být typ a hlavně to musí sedět k šatům. Asi ty šaty a celkový styl svatby tomu musí nejvíc odpovídat. A praktické je to určitě. A taky to chce šikovnou květinářku s fantazií.
Odpovědět
Profilova fotka
mabi, určitě to chce nejdříve vybrat šaty a asi to nepůjde k nějaké robustnější postavě,ale jelikož jsem velmi drobný typ a svatbu budeme mít pod širákem,tak i šatky budu vybírat velmi jednoduché. Rozhodně žádne princeznovské,šlehačkové šatky, tak si myslím, že by to mohlo jít. Když by jste někdo měl nějakou inspiraci v obrázcích budu za ně moc ráda.-)
Odpovědět
ahoj holky každého věc je fakt že mě to nic moc neříká a kytička je kytička ale muselo by se to vidět
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Kaci, trochu jsem hledala a nasla jsem par hezky obrazku pro inspiraci, tak se koukni :) http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Tak vypadá to krásně ale stejně si nedovedu představit že bych při obřadu stála v pozoru jak pionírka a hlavně stejně budeš muset na tu ruku dávat pozor abys kytku nějak neponičila takovou kytičku můžeš odložit ale takhle no nevím já bych do toho asi nešla.
Odpovědět
Profilova fotka
tak mne se naramek misto kytky moooc libi! kdybych nemela jasnou kytici, sla bych do toho! je to hrozne neznounke, romanticke, krasne, originalni! uz jen najit sikovneho floristu!
Odpovědět
Profilova fotka
hele treba tady: http://www.naxflowers.com/galerie/fas...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych asi taky nechtela misto kyticky naramek, ale treba pro druzicky a svedkyni, to by mohlo vypadat hezky. :-)
Odpovědět
ja mela z praktickych duvodu kvetinovou kabelku :) kdyz bylo potreba, sup s ni na zapesti a ruka volna :) doporucuji
Odpovědět
Holky, nemate nekdo obrazek s kvetinovym naramkem s gerberou? Vsude same ruze nebo orchideje... chtela bych ho poslat sestricce svedkyni, jestli by se ji to libilo, uz jsem prosla spoustu alb z priprav, ale nedari se mi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
Ahoj, vím že už trošku starší diskuze.. Ale myslíte, že je blbý mít květinový náramek a kytici jako nevěsta?
Odpovědět
O květinovém náramku jsem uvažovala pro malé družičky. Hlavně z toho důvodu, že holčičky jsou ještě malé neposedné. A co jsem viděla na svatbě bratra malé tak z kytičky byla nadšená první minutu a pak už to bylo spíš na obtíž. Neustále jsem jí jí někam nosila a hlídala. Tak jsem si říkala, že takový náramek by byl přijatelná volba. A nebo možná nějaký košíček s kytičkami. Horší je, že jedné družičce budou v tu dobu 4 a druhé 1 a půl. Tak jestli by malá ten náramek snesla.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja bych asi nevexela, co s rukama :-D A kytku chci pak hodit holkam, coz by asi slo i s naramkem, jen si to neumim moc predstavit :-) Kazdopadne pokud se ti to libi, tak proc ne! Blby to urcite neni..
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se ta varianta líbí, já jsem třeba kytku neměla, protože nemám rezany kytky ráda, prekazela by mi a davat peníze za kytku se mi fakt nechtělo, ani je nedostávám...ale malý náramek, to může k určitým satum vypadat moc hezky :) kdybych měla svatbu v létě asi bych do toho šla, ale k mým zimním satum by to bylo dost divný :)
Odpovědět
Profilova fotka
Většinou nevěsty chtějí náramek , když na hostině odloží kytici, aby měly na sobě nějaké květiny nebo pro svědkyni, družičky, někdy i pro maminky.... http://www.fler.cz/zbozi?ucat=227859
Odpovědět
@kaci1 Mě teda kytice nepřekážela vůbec,. nechala jsem si schválně udělat jen takovou akorát. Náramky jsem dala dělat svědkyním a ještě dcerám. ;-)
Odpovědět
@kaci1 Nevím, jestli mít kytici i náramek zároveň není už moc. Možná bych to vzala jako alternativu až se odloží kytice, tak nasadit nárek, třeba na focení, to může bý moc pěkné, to ano.
Odpovědět
@kaci1 Já si to třeba pro sebe neumím představit. Jsem hodně hubená a kdybych na té hubené ruce měla ten obr květinový náramek, nevypadalo by to hezky. Většinou totiž ty náramky jsou větší a asi tuplem u nevěsty, aby byl vidět. Ty náramky z posledního obrázku(spojené s prstýnkem) jsou ale moc pěkné. Volila bych je ale spíš pro družičky. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@moncicakhj taky bych chtěla, a uvazuju ze si ho udělám sama. Na netu je spousta návodů!! Nebo koupíš na etsy.com ( tam jsem našla já) a nebojím se co s rukama. Stejně si musíš držet tu dlouhou sukni, takže kytka akorát překáží!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?