Květinová výzdoba - cena

Holky, jaké máte náklady na květinovou výzdobu? Na kolik tak vyjde? Já nemám vůbec představu, ale tak třeba víc než 3-4tis. se mi dávat nechce. Dá se za tuhle cenu reálně nějaká výzdoba + kytice pořídit, nebo jsem naivní? Jde si květinovou výzdobu zařídit sama s tím, aby ty kytky vydržely až do večera? Dík za rady :-)
Odpovědět
Ahoj, nedávno jsem byla v menším květinářství. Asi záleží, jaké květiny chceš, jakou výzdobu si představuješ. Já mám vybrané frézie a předběžně chci: Svatební kytici, menší kytici pro mamku, babičku, svědkyni, korsáž pro ženicha, svědka a 2 tatínky. Pak asi 7 menších kytiček do váziček (ale to jsem říkala, že stačí dát na volno cca 3 kusy - máme vázičku s úzkým hrdlem), v čele stolu bude moje kytice a kytice maminky, takže nějaká větší vazba jak se dává do čela u nás asi nebude. Ohodnotila nám to na cca 3-3,5 tis... Pokud bychom chtěli ozdobit altán, tak ten by vyšel do 2 tis, ale to ještě nevím, jestli budeme zdobit. Tak za nás asi tak :-) Doporučuju podle recenzí a zkušeností vybrat tak 2-3 květinářství v okolí a poptat se na nezávaznou nabídku a ceník na to, co chceš :-)
Odpovědět
Záleží, kolik toho chceš... Já jsem měla jen kytici pro mě (ale obří, takovou tu "boho" co je větší než nevěsta), korsáž a vázičky. Přikládám co jsem platila: Svatební kytice 2031,- Vonička 150,- vázičky 8x 146,- Ubrousky 38x7,- Sladký raut 1020,- Celkem: 4635,-
Odpovědět
Já bych právě chtěla kytici pro sebe, dvě pro maminky, jednu pro družičku, a pak výzdobu na stoly a tak nějak kolem do restaurace (představu moc ještě nemám). Chtěla bych něco zeleno-bílýho s růžovými růžemi. Asi toho chci ale hodně za tu cenu, co? Jinak já co se týče květin nejsem moc vybíravá, chci ale nějaké přírodní barvy (žádnou žlutou, fialovou, tmavě růžovou, modrou...).
Odpovědět
@janska_a_ruze Ahoj, já mám objednanou kytici pro sebe (růže, eustomy, nevěstin závoj sladěné do krémovo-světlě růžova, velmi decentní), dvě menší pro maminky, korsáž pro ženicha a svědka, náramek pro nevěstu a drobnou ozdobu do vlasů a měla bych se vejít do 3 tisíc. Floristka mi nabízela i květinovou ozdobu na stůl k oltáři ve stejném stylu za cca 300 Kč a do váziček jsme se bavili, že bych koupila velké trsy nevěstina závoje a eustomy a vyjde to na polovinu oproti růžím a bude to vypadat asi i bohatěji, ale to jsem se ještě nerozhodla :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, výzdoba z umělých květin může také pěkně posloužit a často vyjde levněji, než dekorace ze živých květin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme umělé květiny a byla jsem naprosto spokojena jak s výsledkem, tak i s cenou. Platila jsem 4.000,- za toto: kytice pro mne 3x menší podobné pro maminky a svědkyni 3x kytičky na ruku pro družičky větší korsáž pro ženicha, 3x menší pro tatínky a svědka velká květinová dekorace na stůl (využili jsme ji i na obřad) 12x menší květinové dekorace do úzkých váziček Ceny bývají různé podle termínu svatby a co je tou dobou zrovna dostupnější. Určitě třeba menší dekorace do váziček si zvládneš udělat sama, na pinterestu je spousta inspirace. ;) Zkus si obejít květinářství v okolí, určitě ti rádi připraví předběžnou cenovou kalkulaci. Také jsem si nechávala naceňovat živé květiny a vyšlo to jen o malinko dráž.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?