Květinářství ve Frýdku-Místku. Máte nějaké osvědčené?

Nevěsty poraďte....máte nějaké osvědčené květinářství ve FM a okolí....kde pěkně vážou za přijatelnou cenu? Díky :)
Odpovědět
@lennyvka Osvedcene zatim nemam, doporucovali mi hodne Blablu (smer Valcovny, mala budka po leve strane, najdes i na netu) a ? Weismannovou? (at to nezkomolim uplne) - ve Frydku na rohu jak je banka - Jiny svet - Idema -, musela bych pohledat. Mne bude delat kytky holcina na materske v Ove Hrabuvce - nakoupi se to ve velkosklade a ona si k tomu neco prida za praci, rada predam kontakt jestli chces, ma fotky i na FB. Jinak co jsem okoukala tady - jeslti mas nejakou vysnenou, obepis kvetinarstvi po meste, vzdy mi odepsali s cenou, jestli jde/nejde udelat na to obdobi a budes mit jakztakz cenovy prehled.
Odpovědět
Díky za odpověď....Taky mi známi doporučovali Blablu, tu paní Weismannovou sice nevím, ale na rohu pod Jiným světem vím, kde je květinářství. Uvažovala jsem o Krhutovi, ale už jsem tam dlouho pro žádnou kytku nebylam, takže nevím, jak poslední dobou vážou.....takže zatím nevím. Díky, ale Ostrava je na lítání za květinářem daleko, potřebuji FM...:) Další typ Botanika na riviéře v Místku, krásně vážou, ale dát za kytky 5 tisíc se mi zrovna nechce....
Odpovědět
@regenbogen Díky za odpověď....Taky mi známi doporučovali Blablu, tu paní Weismannovou sice nevím, ale na rohu pod Jiným světem vím, kde je květinářství. Uvažovala jsem o Krhutovi, ale už jsem tam dlouho pro žádnou kytku nebylam, takže nevím, jak poslední dobou vážou.....takže zatím nevím. Díky, ale Ostrava je na lítání za květinářem daleko, potřebuji FM...:) Další typ Botanika na riviéře v Místku, krásně vážou, ale dát za kytky 5 tisíc se mi zrovna nechce....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,ja si nechavam vazat kyticku v kauflandu ve frydku.byla mi nekolika lidmi doporucena.primo pani vedouci krasne pry vaze.budu mit kytku s lilii a ruzi previslou a vyjde me do 800 viz muj fotoblog.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus svatbyhavirov.cz, Garance kvality sluzeb, clenove svazu kvetinaru a floristu CR.Kyticky za prijatelne ceny,a schuzka primo se svatebni floristkou.
Odpovědět
Profilova fotka
já doporučuji v Místku www.kvetinyall.cz Osobně si je nechávám taky tam....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@regenbogen ahoj prosím tě mohla bys mi poslat nějaký kontakt na tu slečnu z ovy? Chtěla jsem se zeptat jestli by mi neudělala taky kytky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?