Květinářství v okolí Zlína, Luhačovic, máte zkušenost?

Ahoj holky, máte některá dobré zkušenosti s květinářstvím v okolí zlína, popřípadě Luhačovic, kde váží kytky za normální ceny? nebo nemáte tip na někoho kdo dělá kytice s brožemi? Děkuji za pomoc
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@xrozarka já teda nevím, jestli tam vážou za rozumnou cenu, ještě jsem konkrétně nepoptávala, ale dostala jsem spoustu dobrých referencí buď na květinářství Floristy Zlín nebo na Halku Adamovou, taky Zlín. Viděla jsem od obou květinářství kytky i vazby na stůl a moc se mi líbily.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj velmi prijemna pani je v kašavě u kostela měla jsem od ni svatební + repliku na hazení +kytici na stul a zenichovou kytku na sako a vyslo to necelé 2000 zda se mi to prijatelné byly to růže.
Odpovědět
Hanka Surovcová, Slopné (nedaleko Luhačovic). Květinářka s velkým citem.
Odpovědět
@xrozarka @fragaria Přidávám fotku svatební kytky pro nevěstu a pro družičku od paní Surovcové ze Slopného.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží co chceš a čemu říkáš normální cena.. Úžasný přístup a krásné originální květiny váže Halka Adamová.
Odpovědět
@kessa mám představu, že za svatební kytku, dvě kytky pro maminky, náramek pro svědkyni a korsaž pro ženicha nezaplatím víc než 1500,- mám pocit, že je to, když se řekne, že jde o svatební kytici, tak je dažší o 1000 korun....ale možná je to jen můj pocit....:-)
Odpovědět
@xrozarka panejo, tak to hodně štěstí, kytky jsou dneska drahé
Odpovědět
@hanbor no právě, a zrovna květinám nepřikládám moc důraz, takže se mi za ně nechce moc platit....přemýšlela jsem i o látkové kytici s brožemi, ale tam ta cena taky není úplně nízká :-) budu muset najít kompromis :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xrozarka tak my jsme platili za moji kytici, 2krát maminka, náramek svědkyně, korzáž ženich a svědek 2800 a rozhodně si nemyslím, že to bylo moc, když si vezmu kvalitu, originalitu a krásu květin.
Odpovědět
@xrozarka jasně chápu, fakt je, že člověk do toho dá spoustu peněz a pak to zvadne že. My jsme měli kytky od Halky a byly nádherné, máme krásnou památku v podobě fotek, ale pak zvadly a už zbyly jen vzpomínky.
Odpovědět
můžeš dát fotečky a přibližnou cenu? Přiznám se, že na to, že máme svatbu v říjnu máme domluveno "prd", když si občas čtu kolik toho mají ostatní holky zařízené, tak asi nemáme to správné zapálení:-) ale na šaty se těším...:-)
Odpovědět
@hanbor můžeš dát fotečky a přibližnou cenu? Přiznám se, že na to, že máme svatbu v říjnu máme domluveno "prd", když si občas čtu kolik toho mají ostatní holky zařízené, tak asi nemáme to správné zapáleníemoticon ale na šaty se těším...emoticon
Odpovědět
Článek se načítá
@kessa já to rozhodně nerozporuju, ceny se tak pohybují. já nejsem milovník řezaných květin, tak možná proto to beru jako zbytečné náklady, ale je pravda, že krásná kytka dokáže doladit a oživit....možná to nakonec dopadne, že dám spoustu peněz, protože se do nějaké úplně zamiluju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xrozarka však mrtkni na moje fotky, všichni byly z kytky nadšení.. Tchýně ze zašátku nebyla moc nadšená kolik dáme za kytky a výzdobu (Halka dělala i výzdobu kostela, restaurace a kytku na auto) a nakonec ji vychvalovala až do nebes a byla nadšená a říkala, že to za to stálo ;-) Já jsem chtěla originální kytici a prostě si myslím, že to za ty peníze stálo, ale chápu, že někdo si na to nepotrpím.. O mých šatech a mé kytici se v dědině mluví i dva měsíce po svatbě :-D
Odpovědět
@xrozarka Fotky bych dala, ale zatím nemáme, proto mám i prázdné album. Cena byla kolem 8 tis. Jinak květiny se stejně domlouvají až měsíc předem, ale termín u Halky už jsem měla dřív, to ano.
Odpovědět
@kessa Divala jsem se, moc krásné, kytička originální. Nejlípú asi bude obejít si květinářství a nechat si poradit a nacenit :-) pak uvidím....asi ani nemám představu jaké typy, barvy kvetů existují :-) hlavně, že se mluví v dobrém, což určitě ano ;-)
Odpovědět
@hanbor jej, 8 tisíc, tak to je vysoká částka, už se moc těším na fotečky, jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xrozarka no, nás to celkem stálo asi 11 8-) Ale to co chceš ty bylo za 2800.
Odpovědět
@xrozarka jj už máme objednané, takže doufám že konečné dvd brzo dorazí, měli jsme v tom vlastně i výzdobu místa obřadu, což bylo taky dost peněz, ale co se dá dělat, je to jednou za život že :-D
Odpovědět
@kessa právě jsem spadla pod stůl :-D na stoly si chci koupit orchideje v květináčích, tak tím se mi to taky vyšplhá, ale aspoň mi potom zůstanou :-)
Odpovědět
@hanbor @kessa já toprávě beru asi úplně jinak....už jen to, že mi to nevyšlo tak jak jsem si představovala...:-) hlavní pro mě je, že se vezmeme, i když na tom jsem taky tak úplně netrvala:-) původně jsem chtěla jen neformální obřad a pak párty po obřadu, ale to bych nesměla žít na Moravě :-D takže nakonec klasika obřad na zámku, a hostina pro celou rodinu :-) tím jak mi do toho každý brblá, tak ztrácím energii a chuť, ale snad to přejde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xrozarka no my jsme s tou částkou počítali už před tím, než jsme to šli domlouvat..Třeba kytice před oltář musela být trošku větích rozměrů, jinak by tam nevypadala dobře.. Pod stůl nepadej, jedna to dáme za kytky, druhá za něco jíného :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@xrozarka na ostatní kašli, udělej to jak chceš ty. My jsme to udělali podle sebe a bylo to super, na ostatní jsem moc ohled nebrala, jen u cukroví sem ustoupila tchýni- já sem chtěla koupit ona péct, takže pekla a já sem se o to nestarala..
Odpovědět
@kessa no ono to moc nejde....já jsem třeba cukroví nechtěla vůbec....moc se to u nás nejí a navíc chci čokoládovou fontánu, protože čokoládu miluju. No to jsi měla vidět to zděšení v očích obou rodičů....cukroví přece musí býýýýýýt :-D tak si ho zařizují sami a nemám se starat, prý si ho i sami rozvezou :-D hostinu jsem chtěla pojmou jako fakt party, jídlo, raut, grilování.....ale to jsem se prý zbláznila, že bych hostům nedala polévku:-D a to je jen začátek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@xrozarka no, proto jsme řekli rodičům o svatbě až už byly důležité věci zařízené :-D jinak bych asi tchýni zabila :-D ona je moc, moc hodná a super, ale u příprav bychom se asi nepohodly..
Odpovědět
@kessa tak to je přesné. naši rodiče jsou úžasní, oboji, ale moc myslí na to aby je ostatní nepomluvili a tak....nechci je zklamat, ale fakt citím, že tu svatbu neděláme pro nás:-) a hlavně, my jsme udělali chybu, že jsem jim o svatbě řekli dřív než jsme začali nšco zařizovat :-)
Odpovědět
@kessa mělas nádhernou kytici :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že záleží trošku i na druhu květiny, něco je dražší a něco levnější. My jsme s kámoškou obešly tři květinářství (Floristy, Halka, Oškera) s konkrétní fotkou kytice a všude nám řekli něco jiného. Opravdu nejlepší přístup (i cena!) byl u Floristy Zlín.
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka určitě je dobré to obejít, mě se styl Halky líbil nejvíce, takže jsem ceny jinde neřešila.
Odpovědět
@xrozarka Ahoj. My jsme měli kytky z květinářství v Malenovicích kousek od kina. Moje kytka z růží, frézií a chryzantém byla za 600,-. K tomu jsme měli 2 kytky pro mamky, svědkyni a pak 2 kytky do klopy pro ženicha a svědka. Všechno nás to vyšlo na necelých 1300,- :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?