Květinářství v Brně, poraďte dobré

Holky,poraďte nějaké dobré květinářství v Brně - v jednom mi paní ocenila kytici na 1200, v druhém na 1000 a v dalším na 700kč... divné ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, záleží koho jste oslovila, někdy takový rozdíl může být. Doporučuji p. Hrbkovou z Brna, řemeslo se u nich dědí z generace, stále vyhrávají nějaké soutěže a kytičky mají krásné.
Odpovědět
@kvetinykamelie Prosím o kontakt :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus si najit kvetiny-hrbek nebo mám ještě super kamaráda Jardu Kokeše ammi.cz
Odpovědět
děkuju, mrknu se! Dražší kytici dělají paní, o kterých je několik kladných referencí a ta levná je jen na doporučení od jedné nevěsty - je to takové méně známé květinářství v Brně na ul. Zábrdovická, tak nevím, nechci ušetřit pár "blbých" stovek na kytici a pak se mi třeba nebude líbit ...na druhou stranu může být úplně stejně pěkná jak z vyhláš.květinářství.
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Hezký den, každé květinářství má samozřejmě jinak nastavené ceny a důležitý je také způsob provedení samotné vazby kytice. Netuším, o jakou svatební kytici máte přesně zájem, ale pokud budete chtít, můžu Vám i já udělat nezávazný květinový návrh včetně kalkulace. Přeji pěkný den. Marcela, LaTulipa
Odpovědět
My měli květiny od AMMI - dekorace i kytice nádherné, skvělá komunikace, tak kdyžtak mrkněte na jejich stránky.
Odpovědět
@spalinda dobry den,ja bych mela zajem.Jen zatim nemam presnou predstavu.Zatim vim barvu kvetiny a pocet:-(
Odpovědět
ROSEBUD!!!
Odpovědět
Profilova fotka
vřele doporučuju Kvítí Goli na Úvoze
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jakou máš představu a je jasný, že každý si to nacení trochu jinak. Za mě doporučuju taky květinářství Rosebud :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina2706 Hezký den, slečno Martino, pokud víte barvu, druh květin a máte představu i o jejich počtu, tak se dá nabídka určitě udělat. Takže záleží jen na Vás. Klidně mi napište bližší info. k Vašim požadavkům a já Vám můžu udělat nabídku. Případně Vám poslat už nějaký hotový návrh z minulých svateb, ať máte představu. Přeji pěkný den. Marcela, LaTulipa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?