Kupuje svatební kytici ženich? Kde v Brně vážou kytice?

Ahoj holky! Vůbec nemám představu jak je to ze sbatebnímy kyticemi. Kupuje jea vybírá ženich? A mají mít matky a svědkyně stejné kytice nebo mohou mít úplně jiné kytky? Kde v Brně dobře navážou hezkou kytici? Díky Pavča
Odpovědět
1
2
27
Profilova fotka
ahoj, kupovat i vybirat svatebni kytku ma zenich a ma ti dat az na obradu nebo rano pred nim, kdyz te bude vyzvedavat. jinak myslim, za matky a svedkyne mohou mit ruzne kytky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si vybrala kytku sama. I v květinářství jsem to byla domluvit sama. Ženich ji jen vyzvedl a zaplatil. :-D Maminkám a svědkyni jsme dali stejnou kytku jako jsem měla já.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj no má ji vybírat ženich ale co si budem povidat...nechat to jen na nich? x-) já jsem si svatební kytičku vybrala sama.každá z nás má určitě nejakou představu a chce jí mít nejkrásnějsí.sla sem ji i objednat. měli jsme tech kytiček hodne (na stoly, pro rodiče, svedky, dřužicky, auta ) takže nám je přivezla paní ráno a ženichové to akorát převzali a zaplatili. když sme pak vycházeli z domu nám ji předali.do té doby sem ji neviděla jelikož sme meli dvoj svatbu se segrou nechali sme pro maminky udělat mix (něco z mojí kytičky a neco se segřiný), svedkyně měli podobné ale malé určitě záleží jen a jen na vás jak to chcete.myslim že nejsou žádná pravidla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to teda taky neriskovala a vybrala jsem kytku sama, navíc to muselo ladit k oblečení a k líčení, a to by ženich nezvládl zkombinovat :)
Odpovědět
My jsme byli svatební kytku pro mě a všechny ostatní kytky vybírat spolu se ženichem x-) Všechny květiny na svatbě jsme měli ze stejných druhů kytek. Maminky a svědkyně ženicha měli kytky tvarově stejné.
Odpovědět
já jsem ve svém oblíbeném a vyzkoušeném květinářství ukázala fotku šatů, nahlásila jsem barvu, do které chci květiny ladit a pak už jsem se o nic nestarala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem přinesla s ženichem do květinářství látku a krajku z šatů a řekla jsem, že ji chci zakomponovat do všech kytí a oni to udělali....Navíc mě překvapila cena, moje kytka, korsáž a tři kytice pro svědky a rodiče 650,-Kč(někdy je výhoda být z malého města ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
m77257: kytku by měl kupovat ženich, ale v dnešní době si ji vybírá většinou nevěsta, aby jí ladila barvou a stylem k šatům. Ženich ji ráno v den svatby vyzvedne.
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem si kytičku vybrala sama, samozřejmě ženich u toho nechyběl. Ten jí akorát v den obřadu vyzvedl a zaplatil :-D . Maminkám jsem chtěla udělat malou a v úplně jiném složení, než byla moje kytí. Ale paní ze salonu mi řekla, že je lepší a hezčí, když mají maminky stejně složenou kytku jako nevěsta. Naštěstí jsem dala na její radu a krasně jsem s mamčama ladila :-) . Kytku jsem si vybrala z jejich katalogu a v reálu byla ještě nádhernější. Takže v pondělí jsem zašla do salonu a složila jsem jim pochvalu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si kytku sama vybrala a i jsem si jí sama vyzvedla a zaplatila.. ženich mi jí jen předal, protože se vypravoval na svatbu z jiného města ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj u nás je to takhle: já jsem si kytičku vybrala a zamluvila. Přinesla jsem fotku se svou představou, fotku šatů a mně v nich a vybrali jsme společně s paní květinářkou. A ženich jí vyzvedne, protože já to nestíhám. Rovnou jí dá své mámě a pak pojedou ke mně. Kytičku mám ze smetanových růží. A moje svědkyně = sestra bude mít uvázanou jednu tu samou růži a maminky budou mít tyto růže 3. ;-)
Odpovědět
Čauky, u nás to bylo zase tak, že jsme s přítelem šli kytičku vybírat spolu, on si hrozně přál tam jít se mnou. Já budu mít kytičku z bílých gerber a oranžových růží a maminky a babička budou mít gerbery oranžové.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
U nás chtěl za každou cenu kytičku vybírat a objednávat ženich. Dala jsem mu tři obrázky, jakou kytici bych asi chtěla zvolila jsem si barvu a zbytek jsem nechala na něm. Maminky budou mít podobné kytice, ale ne stejné! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak u me vybira, objednava a kupuje kyticku pritel. ma dobry vkus, zna barvu mich satu (ma ze stejne latky kosili ;-) ) a prijde mi to takove romanticke.... :-) verim mu, ze vybere naaadhernou a jsem na neho hrda, ze mi ji koupi. kdybych si ji mela vybirat sama a on mi ji pak jen vyzvednul, zaplatil a dal, tak to mi prijde celkem blbe... :-( ale je to kazdeho vec, ja si proste kytky od neho budu vazit mnohem vic, nez kdybych si ji kupovala sama...
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si svoji kytičku vybírala sama, vyzvedával a platil, můj manžel, jinak byly všechny kytičky do stejné barvy jako moje, a byla jsme moc spokejná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holčinky, vybírali jsme společně-já jen kývala a pavel jen koukal :-D , ani jeden tomu nerozumíme a neměli jsme představu :-D za 3 týdny se dozvíme, jak to dopadlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Maninky by neměly mít stejnou kytku, je to pověra. Svědkyně by naopak měla mít kytku podobnou, jen menší. Já o kytce ještě představuj ještě nemám, ale maminky chtějí jen jeden květ se zeleným. Někdo si naopak žádá vekou kytici, já myslím, že je to zbytečné. Mně jako blodýně nedoporučili oranžovou kyku, ač jsem ji docela chtěla. Doporučovali buď bílozelenou, nebo bílostarorůžovou. Z jakých květů ještě nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě takový dotaz, když udělají kytku z růží, ty trny ulámou, že jo? Jako nebude mě ta kytka píchat? Věříte na pověru, že kytice z růží znamenají trnitou cestu? Já jinak vůbec nevím, z jakých kytek. gerberky nechci, kaly taky ne... Ani tulipány. Z čeho jsou ještě hezké kytky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky m77257: Svatební kytici jsem si vybírala sama,stejně tak i ozdoby na auta,kytky pro maminky a svědky!Já jsem si nechala květiny vázat na Lidické 9,květinářství Huszárová.Jsou tam opravdu moc šikovní.Mám s něma dobré zkušenosti,nejenom se svatebníma kytkama.Jestli chceš,koukni do méhé alby na kyti.Měj se :)
Odpovědět
Profilova fotka
koubina a co orchideje? kdyztak kukni ke me do alba, mam tam kytice z ruznych jinych kytek
Odpovědět
Profilova fotka
mish: to jsou krásné kytky u tebe v albu, moc. Hodně přemýšlím o tom, že růže skutečně chtít nebudu. nejradši bych měla hodně zelenou kytku, hodně svěží a přirozenou, ne nějaké cizokrajné načinčané květy.
Odpovědět
Profilova fotka
koubina: já ¨jsem nechtěla klasickou kytku z růží. Vybrala jsem nádhernou z frézií- jsou to moje oblíbené kytky, vypadají nádherně a ještě krásněji voní!
Odpovědět
Profilova fotka
Já si vybrala kytku na www.svatebnikytice.cz. Zašla u nás do květinářství s obrázkem a nebyl problém. Plně vyšli vstříc. Měla jsem bílé růže a okolo vínové hortenzie. No vínové. Ty nedovezli, ale paní majitelka mě v pátek volala, že se mám jít podívat, že něco vymysleli. Nastříkali bílé hortenzie barvou a naprosto se trefili k šatům. Podívej na album Nováčková Petra a Veselý Marek. Ženich měl korsáž z bílých a "vínových" hortenzií. Svědkové měly myrty s bílou hortenzií. Moje neteř, družička měla kytku stejnou jako já, jenom ji měla menší Maminky měly stejnou jako já, jenom opačné barvy - vínové růže uprostřed, bílé hortenzie okolo. Pokud ti jde za svědka kamarádka, nervi ji do ruky kytku. Bude ti se vším pomáhat - držet kapesník, upravovat šaty, make-up.... překážela by.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! tak já to mám za necelé 2 měsíce, a pořád vůbec netuším jakou kytku bubu mít.Nemůžu se rozhodnout... Snad kaly, tulipány, lilie..???? Jde mi z toho hlava kolem??? krásný výběr je na www.svatby.cz ve fotogalerii....tam je neuvěřitelný množství....
Odpovědět
Profilova fotka
Katko: Taky jsem se nemohla rozhodnout, a tak jsem zašla za květinářkou. Nejdřív sama, jen omrknout situaci. První, na co se mne květinářka ptala, byly moje svatební šaty, pak chtěla vědět účes. Hned mi zavrhla červenou barvu, že by mne ta kytice úplně přebila. Ukazovala mi různé možnosti a kombinace. Pak jsem s sebou vzala i manžela a výsledek si můžeš prohlédnout v albu. ;-) A jen tak pro zajímavost. Vypadá úplně jinak než ty v přípravných albech. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
novako- tak ta tvoje kytička je opravdu nádherná!!! moc Vám to sluší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Petro, Novako, ty kyticky jsou opravdu moc krásné a úplně pasujou k vám. Nevěřila bych, že se kytka dá nabarvit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Tak jsem dnes říkala svojí babi, že uvažuju o kytce z lilií....a víte co :-o ?! Prý jsou to hřbitovní kytky....tak jestli to takhle půjde dál, tak budu bez kytky.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
novako:ten nápad s kloboukama je vážně super! A kytí taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tak já už sem se byla ce svém oblíbeném květinářství domluvit že mi udělají na přání kyti z lilií a mečíků netradiční ale krásné! :-)
Odpovědět
1
2
27
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?