Konkrétní kytice - cena

Ráda bych se zeptala přítomných květinářek a floristek, kolik by mohla stát takováto kytice? :-) Děkuji!
Odpovědět
Popřípadě tato.
Odpovědět
@sedmitecka dobrý den, záleží, kdy kytici necháte vázat....na prvním obrázku do 1000,- Kč, na druhém na jaře taktéž, mimo sezonu bude dražší.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ono se to nezdá, ale obě kytice jsou dost bohaté a složené z různých druhů květin. Pokud byste chtěla úplně stejné, jako jsou na obrázku, pak se bude cena pohybovat kolem 2000 Kč.
Odpovědět
Svatba bude koncem dubna :-)
Odpovědět
No myslím, že se tu setkáš se dvěmi cenovými úrovni. Jedna bude nižší od květinářek co jsou z menších měst a druhá ta vyšší bude asi od velkoměstských květinářek, takže tvoje cena se bude odvíjet i podle toho kde ji necháš dělat.
Odpovědět
Ok, díky za odpovědi... Ráda bych se vešla do tisícovky, takže vzhledem k tomu, že bydlím v Praze, asi uberu kytici na objemu :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ME KYTKU VAZALA renata jebava z Prahy..vygoogli si ji a ceny bezkonkurencniii
Odpovědět
Profilova fotka
@sedmitecka_ koukněte na naší tvorbu. V případě první kytice by se cena dle velikosti jak píšete že uberete na oběmu mohla pohybovat v rozmezí 900-1200 Kč. Ono je těžké odhadnout cenu jen za kytici většinou toho ma nevěsta více a dle toho se poté stanoví cena lépe..protože floristla ví, ze materiál zužitkuje. Protože musí brát od každého druhu v kytici vetsinou baleni alespon 10 kusů...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?