Kolik stojí svatební kytice? Tip na floristku v Praze?

Zajímalo by mě kolik stojí orientačně malá kytka pro nevěstu. A tip na floristku v Praze?Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji Talpa Flowers...Ja budu mit komplet kvetinovou zasilku za 8000....a hodne jsem si vymyslela. Tusim, ze samotna velka kytice vyjde okolo 2000, ale opravdu zalezi na tom jak velkou chces, z jakych kvetin, jakou vazbu atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji příjemný den, mrkněte na online vydání magazínu Marriage Gudie, je tam mnoho zajímavých dekorací od nejlepších floristů. Osobně bych doporučil Frezia Fleur - jsou opravdu nejlepší a ceny nemají nějak vysoké, menší květinka pro nevěstu by stála cca 500-800kč, ale bude to BOMBA! dále třeba MAT flowers... inspirativní čtení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, záleží z jakého druhu květin byste malou květinu chtěla, jednotlivé druhy se liší i o několik desítek korun. Frézie stojí např. 25,- a růže i 50,- Ale malou kytičku pořídíte už od 500,- (z karafiátů, chryzantém, či menší počet květů růží,...) :-) Kdybyste měla zájem , zajišťuji květinovou výzdobu i pro pražské nevěsty, můžete se podívat zde na beremese do fotek mé práce. Přeji příjemný den Anna Vidršperková
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, cena bude podle typu květin :-) Já osobně doporučuji malé květinářství na Praze 8 - kompletní svatební květinovou výzdobu jsem měla mám dojem za cca 5 tis Kč (moje kytka, menší pro svědkyni a pak 4 kytky pro maminky a babičky, ženichova korsáž, následně jedna velká dekorace na stůl a pak dvě menší). Fotky mám v albu a kontakt na květinářství v dodavatelích.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?