Kolik květin?

Profilova fotka
Zdravím, potřebuju poradit. Nejsem si jistá kolik má být jakých kytek. • Svatební kytice nevěsty • Kytice pro maminky (2x) • Korsáž pro ženicha • Kytice pro družičky Tohle je základ co znám, mají být i další? (korsáž pro svědka, tatínka,...?
Odpovědět
Nikde není psáno co musí být, ale mne přijde fajn to udělat zrcadlově- tedy když daš kytku maminkam, tak dat i korsaz tatinkum, to stejné svědek/svědkyně..my jsme to tak měli. Druzicky jsem neměla, ale nechala bych jim volné ruce aby ti mohly podržet tohle, pomoct s tamtim..:-) dala bych jim buď naramek z kytek nebo třeba ozdobu do vlasů, venecek.. pěkné přípravy přeji :-)
Odpovědět
Mohla bys mít ještě květinu do vlasů, kytici na auto nevěsty nebo na obřadní stůl, pokud místo svatby neposkytuje výzdobu...ale "nemusí" být vůbec nic ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě jsme měli korsáž pro svědka a kytičku pro svědkyni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malamicka Hezký den, jaké květiny budete na svatbě mít je jen a jen Vaše věc. Jsou nevěsty, kterým stačí svatební kytice a korsáž pro ženicha a pak jsou nevěsty, které chtějí mít bohatou květinovou výzdobu. Na výběr je toho spousta. Kromě kytice nevěsty a korsáže pro ženicha můžete mít i kytičky pro maminky, babičky, družičky, svědkyně, korsáže pro tatínky, dědečky, svědky, dekoraci na auto, výzdobu stolů v restauraci, výzdobu obřadních prostor, okvětní lístky na květinovou sprchu, květinové náramky, čelenky, květiny do vlasů, na dort atd. Jak už jsem psala, je to na Vašem uvážení a samozřejmě záleží na rozpočtu svatby. Hlavně ať je svatební den podle Vašich představ :-) Mějte se fajn.
Odpovědět
ahojky,ja budu mit kvetiny jen pro nevestu,2x pro maminky,korsaz pro zenicha a kvetinu pro svedkyni a kvetinu do vlasu,druzicky mit nebudu.Ostatni kvetiny mi prijdou zbytecny a tak je mit nebudeme
Odpovědět
My jsme měli kytici pro nevěstu, korsáž pro ženicha a jednu kytičku na každý stůl, stačilo to a nikdo se nezlobil :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?