Kolik jste zaplatili za svatební kytici?

Profilova fotka
Ahoj, kolik zaplatíte (zaplatili jste) za svatební kytici? Chtěla bych tulipány, svatbu mám v květnu, návrhy mám v rozmezí 2300 až 2700 Kč. Tak nevím, je to moc nebo málo?:)
Odpovědět
1
2
7
Mně osobně to příjde moc. Zkusila jsi víc květinářství? Ta cena kytice záleží na druhu kytek, množství a náročnosti. Mně v květinářství řekli, že když budu chtít kytku za 200, budu mít za 200. Jenom bude jednodušší než ta drahá.
Odpovědět
evy, taky mi dali prvni cenu 2500 Kc na moji kytku, tak cekam na dalsiho floristu :) jako kytku jste vybraly??? mate ji v albicku??
Odpovědět
Profilova fotka
no me se to zda na tulipany dost, ale je to mozna i tim, ze v kvetnu uz neni jejich sezona, ale i tak, za tulipanovou kytice takovych penez je vazne moc.... ja jsem mela ruze (viz album), svatbu jsem mela v zari a svatebni kytku jsem mela na necelych 2000,-
Odpovědět
je ja jsem si az ted vsimla ze chces tulipany,...to je fakt hodne :((( kdybych nemela svatbu v srpnu tak bych taky chtela tulipany, jsou nadherny!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Právě, že návrh je z floristickýho studia, tak možná proto tak vysoká cena. :-( Pokud bude kytka jen z tulipánů, mělo by jich tam být asi 40, jinak jinak mi navrhli kombinaci s fréziemi nebo s kytičkama Stephanotis.
Odpovědět
evulkak - mě to přijde taky docela dost :-N ..Já dala za růže 800,-..je pravda, že jsem měla fakt jednoduchou kytičku..Zkus poptat ještě jiné květinářství ;-) Joo jinak gratulace k výběru termínu svatby na květan, my ji taky měli v květnu ;-) ;-)
Odpovědět
urcite se jeste poptej kolem a vyber nejlepsi cenu ;)
Odpovědět
evu - na druhou stranu je lepší si připlatit a mít jistotu, že to bude kytka dle tvých snů ;-) ;-)
Odpovědět
Ahoj, holky, když si čtu ty ceny....co je na tom tak drahé ? :-N Když nechám uvázat krásnou kytici na narozeniny, tak stojí 500,-, ale jakmile člověk řekne, že je to na svatbu, tak se cena vynásobí nějakým zázračným koeficientem minimálně 2 a ceny jsou závratné :-S Vidím, že musím zas přepsat náš rozpočet, že 1000,- za kytky asi bude málo :-D
Odpovědět
blanka.k - jj pravda, jakmile někde řekneš, že je to svatební nebo na svatbu,tak je automaticky přirážka...Jenže...člověk se vdává jednou za život, tak to snad i obětuje... ;-) Všeho ale s mírou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to blanka.k ...jojo, s tím zázračným koeficientem máš pravdu, jen řekneš slovo svatba a už všechno mám pocit stojí mnohem víc:)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě je to jednou za život a člověk to chce mít krásný, dokonalý...takže ty penízky do toho klidně dá, ale je fakt, že nic se nemá přehánět, resp. do něčeho má smysl investovat víc , do jinýho až tak ne.no kytku chci mít taky úžasnou, to je jasný, jenže...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jo, za svatební je přirážka, protože se váže trochu jinak než normální, taky musí víc vydržet. moje stála i s korzáží 635 Kč. Měla jsem 17 růží. A vydržela. :-) Ceny víc jak 1000 mi přijdou moc.
Odpovědět
Prostě chtějí na nevěstách vydělat, ví, že kvůli to mu nejkrásnějšímu dni uděláme (a hlavně utratíme) cokoliv (skoro). Taky bych chtěla jen takovou tu "kouli" z růží a do toho nějaké korálky a toť vše...říkám si tak 13 růží x 50 + 150 vazba , max. 800,- DOufám, že bude "vesnická" sleva, přece jen, váže tam cca 1-2kytky měsíčně, tak to nemůže mít moc drahé (se pořád uklidňuju, ale na cenu jsem se neptala :-N )
Odpovědět
Profilova fotka
me se to zda teda moc...no ale pravda, ze kytka me teprve ceka :-) .Ale chtela bych se vejit 1500 Kc. tak uvidime
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vešla do 1500 i s kytkama pro maminky a házecí, jsem ráda, zas tolik peněz nebylo. ;-)
Odpovědět
Andelka - tak to je super, s takovou cenou bych byla spokojená ;-) (já chci svoji + 2 maminky + 1 svědkyně + korsáž ženich)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé evulkaku máš opravdu nááádherné datum svatby ;-) :-D a shodou okolností jsi taky z Brna, můžu se zeptat, kde jsi kytičku poptávala? Taky se na to v nejbližších hodinách až dnech chystám, ale zatím jsem absolutně bez představy o ceně..... ale tohle se i mě zdá hodně... :-S
Odpovědět
Ahojky, já budu mít kyti za 700,- a je to ta v albu 3fialkové lilie a bílé růže, budu mít ale oranžové růžičky trochu menší a lilie bílé. Říkaly mi, že si něco berou za navázání ale cena kytek je pevná, tak že růžičky budou 1ks-19,- a 1lilie 50,- 100,-zelené a 5x ty pidi bílé kvítky asi za 30,- no mělo by to vyjít na 560,- tak zbytek za navázání. Koukala jsem právě i po tulipánech a ty měli 1ks za 15,- tak bych při asi 30-40ks vyšla na 450,- až 600,- plus vazba. No snad nebude realita jiná, až ji ženich vyzvedne:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! My jsme za veškeré kytice dávali 7000. V této ceně byla kytice pro nevěstu , korsáž, 3kytky pro babičku a mamky, kytka na ruku pro družičku, kytice na auto, 2kytice na stůl.Vše bylo dělaný v kombinaci krémová růže, zeleň a proutí. Velmi originální a nádherné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zrovna včera jsem objednávala květinky na svatbu. Bohužel nemám objednávku úplně rozpsanou po položkách, ale vyšlo mě to celkem na 4.000,-Kč. Je to o trochu víc, než jsem předpokládala, ale vybrala jsem si květinový ateliér (plátce DPH, takže plus toto) a úžasnou profesionálku, takže ta cena je adekvátní. V ceně je kytice pro nevěstu - kulatá, tvořená z menších smetanových kal (o to víc jich tam bude ;-) ) se stephanotisem, jeho kvítky budou navíc i volně navázané ve vodopádu (nevím jak to správně popsat :-N ), korzáž, dvě kytice pro maminky, dva speciální šperky z kytiček pro dvě svědkyně, květinový šperk ze stephanotisem pro mě na krk, kytičky do vlasů a polštářek pod prstýnky. Původně jsem také počítala s menší částkou, ale co, zadařilo se nám ušetřit jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
a k těm svatebním přirážkám. Začínám si připadat jako postava "Večerníček" která ve znělce rozhazuje pokádky (já ovšem peníze) na všechny strany a ještě se u toho pitomně usmívá.
Odpovědět
Holčiny, prosím, nemáte předsstavu, zda je možné mít v červnu kytku z orchideí a na kolik by tak vyšla? A nemáte některá doporučení na dobré a "levné" květinářství v Příbrami? :-) :-)
Odpovědět
Evulkak, jestli je to cena jen za tvou kytici, tak je to mazec. Nevím jak má ta kytice vypadat, ale i to množství tulipánu se mi zdá hodně. A i kdyby, tak 40 x cca 15 = 600,- + třeba zeleň+práce...tak max. do 1000,-. Jestli je to nějaké vyhlášené floristické studio, tak si hold asi musíš zaplatit i "značku" . Jako u oblečení :-) helito, do velkoskladů chodí orchidee běžně téměř celoročně. Je jen na květináři, jestli ti je sežene ;-) . Cena, záleží z jakýho druhu orchideí...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mně se ty tulipány taky zdají předražený, kamarádka se vdává s sobotu a kytka z tulipánů 700 Kč. Já jsem si zatím orientačně nechala nacenit kytici, chci převislou, v albu s nápisem favorit a vyšla cca. na 1500 Kč, což mě mile překvapilo, protože ta vazba bude určitě náročná. Jinak jen pro zajímavost, kytka na auto, která se tu vyskytuje v mnoha albech i v mém - velké lilie přes celou kapotu a stuhy - cena kolem 1400 Kč bez přísavky, tu by mi půjčili ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to xiii.elizabeth ..díky za pochvalu, koukám, že jsme si kromě stejného data svatby, vybraly i stejné šay :-) Holky, je fakt, že ta cena je asi taky dána tím, že je to floristické studio, takže jak říká anak, asi je to tou nalépkou "floristické studio" a ne "květinářství". No musím to promyslet, ale zatím se mi to zdá moc.
Odpovědět
Profilova fotka
jinak ta cena je opravdu jen za mou kytici, kdybysme od nich měli veškeré kytičky (2 maminky, babička, svědkyně, korsáž, auto, restaurace) dělalo by to skoro 10 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
To je šílené :( nam řekli svatební kytice (růže), 2 kytky pro maminky, 1 pro svedkyni a korzaz 1500, max. do 2000 určitě, květiny udělají podle jejich alba, příp. dle vlastního návrhu, je pravda, že v létě nejsou růže nějak drahé a ty 2tisice mi přijdou tak akorát. Záleží kdy, jakou květinu a hlavně kde si je budem nechávat vázat. Kamarádka se vdávala před 2 lety a svatební kytice jí v září stála 1500 v Praze. My se budeme brát mimo Prahu, tak ta cena podle toho vypadá. Nevím, svatba je sice "doufám" jednou za život, ale dávat tisíce za květiny mě přijde opravdu vyhazování. S těma cenama máte pravdu, cokoli co je svatební je minimálně dvakrát tak dražší
Odpovědět
Ahojky zlatíčka, já jsem sestřence na svatbu sehnala kytici, kytku do klopy, 3 kytičky pro rodiče, 2 kytky pro družičky, velkou kytku na auto a 2 ikebanky na stoly za pouhých 1500,-!!!!!!! Běžná květinářství vás šíleně natahujíííí!!! Nedovede si představit jak moc! K.
Odpovědět
Kdybyste byla některá kolem Teplic, Most apod., můžu Vám doporučit, kde sehnat kytky hodně levně (kamarádka je dováží z Holandska)... Chápu, že si chtějí květinářky vydělat, ale na svatbě má být živých kytek co nejvíc a s jejich přemrštělými cenami to opravdu nejde...
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?