Kolik jste platili za kytici, korsáž popřípadě další výzdobu?

Ahoj holky, ráda bych se zeptala na kolik vás vyšla květinová výzdoba? Ať už jste někdo měl jen kytici, nebo nazdobenej i obřad a hostinu... nemám vůbec ponětí, kolik si na tuto srandu máme vyčlenit z rozpočtu. Pokud je někdo z Brna a okolí, tak budu ráda i za tipy. Děkuji
Odpovědět
Doporucuji PORT kvetiny :-) slecna dela uzasne kytky, byli jsme moc spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
@kooloorka Záleží od toho, čo preferuješ. Ja mám kyticu za cca 120 € a ostatná výzdoba je odhadom okolo 1500 € (druhá kytica na hádzanie, 3 x korsáž, 8 náramkov na ruku pre družičky a svadobné mamy, 6 veľkých aranžmánov na okrúhle stoly, 2 veľké aranžmány k uličke, zdobenie slavobrány, zdobenie candy baru, smerových tabuliek, zasadacieho poriadku, 10 stand by stolíkov). No ja mám rada veľké aranžmány s množstvom kvetov :)
Odpovědět
@sia_s můžu se zeptat, jaký máte celkový rozpočet svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám kytici za 1500,-, pak mám malou házecí, 5 malých pro družičky, které budou využity pak i na výzdobu, 3 malé pro maminky a babičku, korsáž pro ženich a menší pro dědu (ten mě povede). Pak výzdoba na obřadu, která se použije i k výzdobě místnosti na oběd a večer, dvě větší květiny na výzdobu před vchodem, mašle na lavičky k obřadu. Celkem je to cca 8tis za vše, je v tom i několik svíček, truhlička na přání, myrty, dozdobení srdíčka na prstýnky a tak. Je v tom i práce paní floristky, která celou výzdob připraví.
Odpovědět
Ahoj, my to máme za 8 500,- moje kytka házecí kytka 3x kytka pro maminky 2x velká korsáž 3x malá korsáž 2x náramek na ruku půjčení židlí, koberce a slavobrány na obřad výzdoba obřadu ( co se potom přenese na stoly ) výzdoba auta polštářek na prstýnky ( z kytek ) Květinářství Magnolie, Ořechov u Brna
Odpovědět
Ahoj, nás květiny vyjdou na 15 000, moje květina, maminky, svědkyně, vývazky, korsáž, výzdoba obřadu a květiny na stůl, samozřejmě je v tom zahrnuta práce a dojezd floristky na místo.
Odpovědět
Profilova fotka
8500 celkem - za moji kytici, 2x korsáž, 3x kytice pro maminky a svědkyni, květiny kolem srdíčka na prstýnky, potom volné květiny na výzdobu, kterou jsme si dělali sami.
Odpovědět
My to měli za 4 500 Kč. Kytice, květiny pro maminky, 4 korsáže, kytky do vlasů, výzdoba stolů.
Odpovědět
Profilova fotka
@beruskalenuska ešte nemáme všetko zabezpečené, resp potvrdené s cenami, ale ratame to do 9 000 €.
Odpovědět
Moje kytka, bílofialové kaly, 1000 Kč, korsáž pro ženicha, svědka, náramek pro svědkyni, 2 kytičky pro mamka za 500 + ozdoby na auto a na stoly, to ještě nevím jak přesně to bude, ale celkem max. 2000 :-)
Odpovědět
700 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
V Brně bych všema deseti volila Rosebud, nevím, jak je to cenově, asi to nebude nejlevnější, ale dělají ty nejkrásnější kytice, jaké jsem viděla.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kooloorka Dobrý den, pokud mi zašlete květiny, které se vám líbí rádi vám pošleme nezávaznou nabídku záleží hodně na druhu květinek. Klidně pište na mail.
Odpovědět
2200 Kč - svatební kytice, 2x korsáž, 2x kytička pro maminky, 1x náramek.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
3500Kč, ale bez práce, pouze za kytky - moje kytice, 2 pro maminky, 3 pro družičky, ozdoba do vlasů, náramek pro svědkyni, korsáž pro ženicha, výzdoba slavobrány i celého sálu.
Odpovědět
My budeme za tento seznam platit cca 9tis :-) 1x kytice pro nevěstu 1x menší kytice na házení 1x kytice pro svědkyni 2x kytice pro maminky 2x kytice pro velké družičky 3x kytice pro malé družičky 5x věneček do vlasů pro družičky 1x korsáž pro ženicha 1x korsáž pro svědka 2x korsáž pro tatínky 1x korsáž pro mého 10letého brášku 1x květina na auto nevěsty - květina na obřadní stůl u kapličky -květiny kdekoli u kapličky - květiny na svatební stůl - 3x vázička na kulaté rautové stolky - květiny různě rozmístěné po zámku - kytičky na dort - kytičky do vlasů - květinový polštářek pod prstýnky
Odpovědět
4660,- Moje kytice, 2x kytice pro maminky, 4x korsáž, 1x květinový náramek, spousty nevěstiného závoje (do váziček na svatební tabuli a k myrtě do kostela na lavice) a kytice do kostela. Takový malý tip - ušetřili jsme 400,- tím, že jsem si místo růží od květinářky do váziček na svatební tabuli (k nevěstinému závoji) koupili růže v Albertu za 180 kč,- (bylo jich asi 21 ks). A jako házecí kytici jsem použila kytici od maminky, myslím, že večer je to stejně jedno.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena květin se liší podle druhu květin, množství použitého materiálu (velikost kytice) a sezónnosti. Pokud máte představu o kytici, popř. fotku kytice, pak lze odhadnout množství materiálu a podle sezóny propočítat cenu kytice. Pro představu posílám fotku kytice, která vyšla v červnu 2017 na cca 1500 Kč.
Odpovědět
Já jsem měla bílo-fialové kaly. A měla jsem moji kytici, 2x kytici pro mamky, korsáž pro ženicha a svědka, náramek pro svědkyni, ozdobené srdíčko a klobouk na auto a cena 2000 Kč. Květinářství je malé, paní moc ochotná, všechno mi předem ukázala :-) Malá ukázka kytičky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, mam kalkulaci takto - cca 8 tisic plus minus.. (Ostravsko) pivonky popr dlouholister ruze a zdobeni.. tzn. Kvetina pro me, zenich, 2x maminky, 2x auta, 2x venecek pro dcery, svedek a svedkyne ma naramek, pak 11ks vazicka - neco ruzoveho plus nevestin zavoj, 3x klicka ozdobena... myslim ze jsem na nic nezapomnela.. chtela jsem usetrit, ale myslim si ze kvetiny by meli byt opravdu pekne je to doplnek nejen pro nevestu ale i vyzdoba mista...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@kajisss27 Kdo vám dělal květiny prosím?
Odpovědět
@20manon01 kamarádka :)
Odpovědět
@20manon01 mohu poslat kontakt ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Takovýhle dotaz ti žádnou rozumnou informaci neposkytne. Záleží na tom, jak velkou kytici chceš a z jakých květin. Můžeš mít kytku za tisícovku, ale i za 6 tisíc, jen to hvízdne, záleží na tom, co si představuješ. Nejlepší postup podle mě je, jít do květinářství s fotkou, jako kytku bys chtěla, ale rámcovou představou o cenové hranici. Podle kytky ti květinářství udělá kalkulaci, když to na tebe moc, navrhnou ti, které květiny vyměnit nebo v čem ubrat, abys byla spokojená. Obecně panuje představa, že květinářky na nevěstách rýžují a jen za to, že je svatební, zaplatíš dvojnásobek. Ale pointa je v tom, že svatební kytice musí vydržet mnohem víc než narozeninová, kterou dáš za dvě hodiny do vázy, takže se květy úplně jinak ošetřují, a hlavně se váže mnohem hustší, takže je v ní kytek klidně dvojnásobek. Když ušetříš, budeš mít menší kytičku s menším množstvím květů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?