Kolik je třeba kal do této svatební kytice?

Ahoj holky, kolik myslíte, že je potřeba kal do této kytky? Květinářka nám říkala asi 23. Když jsem to počítala, vyšlo mi spíš 25. Kolik myslíte vy? Chci, aby šla takhle pěkně uvázat... zase nechci mít v ruce zbytečně moc kytek, abych to nemusela držet dvěma rukama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Věř květinářce ;-) Nevím, jestli 23 nebo 25, ale ona bude vědět nejlíp, jak to udělat a kolik kal tam dát..
Odpovědět
Profilova fotka
Tyjo tak já chci také kaly a chci je držet v jedné ruce.A já jich budu mít 11 a to,už mi říkali v květinářství,že bude tak tak.A ty jich máš mít přes 20???No nevím nevím :-S ,ale květinářka to asi bude vědět lépe než já :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si tyto přeju...jsem s květinářkou domluvená, ale ještě nevím,kolik do kytky... jak se pohybuje u Vás cena za 1 kalu?:-) Budete z toho dělat i mamčám a družičkám???
Odpovědět
Profilova fotka
wow tak to ja mam take z kal a mam okolo deseti, mam ale kombinaci kvetin...stejne tak 8 kal a bude to dost :) Obrat se urco na floristku, poradi nejlip...
Odpovědět
holky nepanikarte a verte floristce...kal je hrozne moc druhu a do takovejch tvaru se pouzivaji drobnejsi druhy, takze i kdyby jich tam nacpala 30 v pohode je v jedne ruce udrzis a pokud je to zkusena floristka, tak si poradi i s "velkejma kulama" :-) kaly maji tu vyhodu ze neuvadaj, takze se s nima da hooodne moc carovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v albu přesně tuto kytici a nemám představ kolik jich tam, květinářka mi řekla, že záleží na mě jak velkou chci, kolik by tě vyšla se dvaceti? To mě stojí jedna tuším 59 a to je při množství 20 děsně moc :-(
Odpovědět
Já jsem taky chtěla kytici s kal, ale když mi květinář řekl že se v létě kaly pohybují od 75-130 kč za jeden květ tak jsem to přehodnotila. Myslím si že je to docela dost a jak se znám tak v tu dobu by ta kala stála určitě přes sto korun. Přeji vám hodně štěstí aby jste za květiny nedali moc peněz.
Odpovědět
určitě jich bude kolem 20, ale vypadá, že jsou to ty menší kaly, já měla tuhle kytici, kal bylo 9 nebo 11, byly to ty velké kaly a jedna stála kolem 200kč.... :-)
Odpovědět
kaly jsou dost drahé, ale zkuste se s květinářkou domluvit, jestli by vám při tom množství nedala slevu. Moje na to kývla úplně v pohodě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak chci mít kaly a počítám 13 max a samozřejmě zelené listy, takže 23 mi přijde dost. Ale záleží jestli tam chceš mít přízdobu (např. už zmiňované zelené listy-to udělá hodně, nebo i jiné květy, či chceš mít jen čistě kaly). jako mě to přijde dost, bude to dost těžké a když si uvědomím cenu jedné kaly, tak i dost drahé, přece jen to není navěky ta kytka. Takže já jsem spíš volila jinou přízdobu (chci mít kytku růžovo-bílou). Ale jak říkají ostatní, tak věř květinářce ;-) . No a co se týká té ceny, záleží odkud jste, ve městě jsou květiny všeobecně 2x dražší než když je koupite v květinářství na vesnici ( z důvodu vysokého nájmu prostor květinářství atd.). Třeba moje květinářka pro květy jede do Polska, prý to tam je o dost levnější než ve velkoobchodě tady u nás ( i když i z velkoobchodu je to o polovinu levnější než v květinářství). Což tedy znamená, že bych se s cenou jedné kaly (ty větší květy) dostala na cca 30-50 kč. Opravdu je třeba zvážit cenu, zda-li to není moc a v takovém množství 23 květů by to byla pěkná suma.
Odpovědět
Ono opravdu existuje více velikostí kal .Brusink bude mít i podle obrázku evidentně ty menší druhy ,tak proto těch 23 ;-)
Odpovědět
Ta kytka je nádherná! A moje zkušenost- s květinářkou se dá domluvit. Já si nechala vázat kytici k 60tinám, v lednu, z konvalinek, a měla jsem vlastní konvalinky, kamarád jezdí do Holandska, tak mi je tam koupil ve velkoubchodě na květinové burze. Celkem mě to vyšlo asi na 700,- a s takovou kyticí bych se vdávala s přehledem.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?