Kdy začít řešit kytky na svatbu?

Profilova fotka
Ahoj, kdy jste začaly nebo začnete řešit kytky s floristkou? Nevím jak moc dopředu se tam vydat a domluvit se co bych chtěla. Moc díky za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maaxina Koukám, že svatbu máš tento rok v květnu, takže bych tam určo už došla :-). Já jsem např. byla včera a dozvěděla jsem se, že mnou vybraná květina je zrovna v červnu velmi nesezónní a najednou je problém :-). Taky se může stát, že toho už má floristka hodně a prostě na ten konkrétní den nepřijímá. Tak aby tě pak nečekalo nemilé překvapení :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Mnooo, ja to zacala resit asi tyden pred :D:D ale chtela jsem sezonni, z toho co zrovna pokvete, tak jsem asi byla snadny pripad :)
Odpovědět
@maaxina v některých květinovkách mají už obsazeno na celý tento rok. Někde mají volno, záleží jak moc oblíbenou květinovku si vybereš. Nejlepší je se zastavit za floristkou a domluvit se s ní osobně a ona řekne co a jak. Každá květinovka to má jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já doporučuji cca 3 měsíce předem, ale to jen z důvodu, aby floristka měla na určité datum volný termín. Z mé zkušenosti můžu říct, že květiny objednávám zhruba týden před plánovanou svatbou, takže nevěsty upozorňuji, že kdyby si náhodou druh květin rozmyslely, stačí mi dát vědět , nejpozději tedy týden před svatbou. Měj se pěkně a šťastný výběr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maxxina : Je to různé , některé nevěsty objednávají květiny měsíc do předu , jiné i rok , nebo půl roku některé i týden před svatbou . Vždy říkám nevěstám , kdyby se cokoliv stalo napište mi email , nebo zavolejte , abychom případně květiny buď rozšířily o danný sortiment nebo změnily počet atd.. Přeji příjemné přípravy ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je kala sezoní kytka v červnu??
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@maaxina Mne rekli v kvetinarstvi objednat tak 2tydny predem. Jestli se rozhodujes rychle, bude Ti to stacit. Mne by to nestacilo, ja vybiram dlouho :D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já jdu dnes, teda jen pro představu co chci a kolik to bude stát. Ať to spočítám... a vím na kolik nás to vyjde!
Odpovědět
Profilova fotka
@maaxina Já jsem se začala rozhlížet na svatebním veletrhu, který se konal osm měsíců před naší svatbou. Květinářství jsem si vybrala asi po měsíčním rozhodování a začali jsme všechno pomalu ladit s tím, že závaznou objednávku se zálohou jsem měla dát nejpozději tři týdny před svatbou. Měla jsem sice jen svatební kytici, korsáž pro ženicha, kytičky pro maminky a družičku, autokorsáž a myrty pro svatebčany, ale protože jsem si vybrala nesezónní kytky, bylo to tak akorát, abychom všechno v klidu domluvili a doladili.
Odpovědět
Profilova fotka
díky :-) já nějakou představu mám takže až půjdu kolem,tak se tam stavím a zeptám se,jak moc dopředu to se mnou budou chtít řešit :-) chci Kaly, takže předpokládám,že to tak velký problém nebude
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Obecně bych doporučila v okamžiku, kdy je jasný termín, místo, pomalu poptávat všechny dodavatele, tedy i floristy. Je jedno, zda je to rok předem, nebo měsíc předem. A podle pravidla "kdo dřív přijde.. :-)" pak nemusíte mít strach, že by Váš termín byl již obsazený někým jiným. Někdy je vše domluvené hned a někdy výběr a ladění svatebních květin trvá poměrně dlouho, záleží na mnoha faktorech.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?