Kdy vyzvednou svatební květinovou výzdobu?

Profilova fotka
Holky, když si objednávám u květinářky nejen svatební kytici, ale i květiny na stoly, je přijatelné vyzvednou květiny večer před svatbou, stejně jako dort a dát je při tvoření výzdoby už rovnou do váziček? Vydrží to do dalšího dne? Nevím jak jinak to udělat. Bylo by blbé, kdyby tam musel ráno ještě jet někdo hodinu předem a dávat květiny do vázy, ne? Nebo to tak chodí?
Odpovědět
@barccca Mi říkala květinářka, že ona nerada dává květiny den předem, protože ráno všechny stonky teprve začisťuje, aby vydržela kytka co nejdříve, ale my na stoly květiny nemáme, takže to nevím, zkus se domluvit přímo s ní. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@barccca Svatební kytice, květiny pro maminky apod. je opravdu dobré vyzvednout až v den svatby, floristka je může ještě přes noc uchovat v chladu a poslední úpravy (začištění stonku, apod.) provést až těsně před předáním. Květiny, které jsou určené do restaurace na stoly jsou si lze, ale vyzvednout už den předem. Pokud jsou květiny vypichované do aranžovací hmoty není s jejich trvanlivostí problém a je lepší pokud se tyto přípravy provádějí už při přípravě tabule v restauraci. Záleží tedy na tom jaký typ květin jste si do restaurace vybrala a jak se s floristkou domluvíte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annamarieveronika no, to je taky pravda, že to jde nadvakrát, jen nevím, jestli budou rádi že musí kvůli mně do práce oba večery víkendu..:) zeptám se, jen zatím nevím, u koho kytku nechám dělat, tak se tak informuju předem..:) Takže když je dám pak do vázy den předem na stoly,tak vydrží tu noc?:)
Odpovědět
Profilova fotka
kytky na stůl se vyzvedavají den dopředu a jinak ostatní je určitě lepší vyzvednout až ráno v den svatby
Odpovědět
Profilova fotka
@barccca Měli by být rádi :-) budete jejich zákaznice a většinou se to tak opravdu dělá ... ;-) záleží jak se domluvíte. Do vázy byste je dávat nemusela - pokud se tedy ptáte na tu výzdobu na stoly - protože to se většinou aranžuje do mističek, ve kterých je aranžovací hmota a ta je nasáknutá vodou. Pokud byste si vyzvedávala už i svatební květiny tak ty do vody určitě ještě musíte dát, ideálně chladnější místnost - lednice :-) Vše záleží na domluvě s floristkou, kterou si vyberete :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?