Kdy vám byla řečena cena za květiny?

Dobrý den nevěstinky, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho Vám řekl florista cenovu kalkulaci na květinovou výzdobu? Nebo jste se nechaly překvapit a cenu jste se dozvěděly až při předání?
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna před dvěma dny jsem se byla domluvit na kyticích. a cenu jsem věděla hned :-) (samozřejmě se může ještě nepatrně upravit ale velký rozdíl by tam být neměl)
Odpovědět
Předběžnou kalkulaci jsme se dozvěděli hned, s tím, že podle cen na burze se může cena nepatrně změnit.. Nakonec cena byla o maličko nižší, tak nás to mile překvapilo.. :-)
Odpovědět
Orientační cenu jsem měla měsíc předem
Odpovědět
Profilova fotka
Pribliznou cenu jsem samozrejme chtela vedet predem, driv nez jsem ji napevno potvrdila objednavku a zaplatila zalohu.. s urcitym rozdilem jsem pocitala ale max. do +15% a na pripadne vyssi naklady by nas upozornila v tydnu pred svatbou, kdyz uz by znala aktualni cenu kvetin na burze
Odpovědět
Ahoj, take jsem vedela cenu hned; nakonec byla ca. o 5% vyssi, ale to bylo tim, ze jsem si pred svatbou domluvila jeste par drobnosti navic.
Odpovědět
veděla jsem jí hned při sestavování mého přání:) ale bylo tam plus mínus 100 kč rozdíl :) jinak nic víc
Odpovědět
podobně jako výše. rozpočet už mám teď, s tím že finálovka bude podle cen na burze. ale máme strop, nad který nepůjdem.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nevěstám vždy říkám předběžnou kalkulaci. Také probereme její finanční představu - strop a upravujeme například druh květiny, barevnou kombinaci či počty plánovaných vazeb a aranžmá. Počítám s průměrnou cenou vybraného květinového druhu. Nevěsty upozorňuji, že se cena může měnit v závislosti cen květin na burze. Po dohodnutí květin a schválení rozpočtu si vybírám od nevěst poměrnou finanční zálohu, ke které vypisuji účet. Květiny počítám až po uvázání a nevěstě posílám konečnou cenu předem. SMS zpráva či e-mail. Hezký den :-) Anna Vidršperková Aroma Flora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, V naprosté většině případů se dá stanovit ceny hodně předem, vím že budou například nějaké svátky v zahraničí, které vyvolávají značný růst cen na burze. Pomáhá taky loňská statistika. Takže odhad můžu zaručit při prvním setkání. Ale to vždy má nějaký háček. Třeba ceny hortenzií nebo pivoněk jsou vůbec nepředvidatelné, znažím se však dát ihned pevnou cenu a domluvím případných max 10 procent navíc, pak je to moje riziko, že ty kytky od dodavatele vyjdou šíleně draze.
Odpovědět
Kalkulaci jsem vedela do par dni, urcite bych si cenu nenechala rict az pri predani. Mas s tim nejaky problem?
Odpovědět
Přibližnou cenu by měli říct hned...Já byla dneska objednat kytici,a hned jsem cenu věděla. Je jasný že do poslední koruny to neřekne nikdo,ale když počítám s kyticí za tisícovku,tak se nemusím bát že po mně budou chtít tisíc a půl. Nechávat se překvapit je podle mě blbost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?