Kdy kvete nevěstin závoj?

Zdravím, je tady někdo, kdo měl nevěstin závoj ze zahrádky? Babička má na zahradě veliký keř, ale není schopna mi říct, kdy přesně kvete :-( Máme svatbu na konci června. Ráda bych ho použila do váziček a jako dekoraci. Děkuji moc :-)
Odpovědět
@dorota77 Loni bylo krásně, tak nám začal kvést už začátkem června drobnými kvítky, během měsíce se pak hezky "rozbujel".
Odpovědět
Profilova fotka
Naší ho mají na zahradce a vloni jim kvetl touhle dobou. Máme svatbu příští týden a ještě že jsem na to nespolihala a objednala ho. Mají ho stále zelený, do květů daleko 🙈
Odpovědět
Dekuji. U babicky to prave ma kveteni taky rozhodne jeste nevypada :-| Ale je jeste mesic cas. Snad bude hezky a stihne to tedy vykvest.
Odpovědět
Obavam se, ze do mesice nestihne vykvest :-S
Odpovědět
@dorota77 letos je bohuzel vsechno posunute, tedy aspon u nas, zavoj budu brat bohuzel ve velkem z kvetinarstvi :-(
Odpovědět
@kik.ie ja to chtela hlavne jako dekoraci a do vazicek ma stoly - jen z nevestina zavoje kyticky. Takze bych jich potrebovala opravdu hodne :-| Tak to asi poresim nejak jinak. Aspon u nas v kvetinarstvi stoji vetvicka hodne penez a aby byla kyticka ve vazicce pekne, tak je toho potreba hodne. Tak budu improvizovat :-)
Odpovědět
@dorota77 A nešlo by to domluvit přes někoho? Nám takhle zařídila nevěstin závoj z velkoskladu paní, která se u nás stará o výzdobu kostela. Vzala pro nás o balík víc, abychom měli do váziček na místo hostiny. Zkuste rozhodit sítě mezi kamarády a známými, nikdo nevíte, který známý známého může mít kontakty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dorota77 nevím,kolik stojí u vás, ale já ho mám v květinářství u nás objednaný a stojí 20 kc větvička
Odpovědět
@petrufa86 Mně teda řekli v květinářství cenu za větvičku 50 Kč.
Odpovědět
U nas chteji za vetvicku 42,- :-|
Odpovědět
Vždycky jsme ho dávali do kytky pro paní učitelku na vysvědčení (děda ho měl taky na zahradě). A to už je 20-25 let, takže počasí nebývalo tak teplé jako teď.
Odpovědět
U nas opet cely den prsi. S takovouto nevykvete :-| Ale doufam... Jeste na to ma mesic :-D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?