Kde v Praze dělají pěkné svatební kytice?

Proísm o radu, kde dělají pěkné svatební kytice? Máte někdo již nějaké zkušenosti? Praha a okolí. Děkuji.
Odpovědět
1
2
Doporučuji květiny Levante. Slečna mi již dělala nějaké kytičky, tak teď i tu svatební samozřejmě. Ukázky kytic má na webu, ale uváže cokoliv, pokud máš představu či obrázek... ;-)
Odpovědět
Ahoj, já doporučuji květinářství hned u metra na Pražském Povstání. Dělají vazby za rozumnou cenu a hlavně nám květiny dovezli v den svatby až domů. Kvetinydnes.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji Květinovou vázárnu na Žižkově - ceny mají příznivé, kytice (normální) vydrží 14 dní a stále dokvétá. Kdybych neměla svatbu tak daleko od Prahy, jedině tam! Přítel mi díky této prodejně začal sám kupovat květiny, protože prý: "za ty prachy a takovou radost ti to udělá - no a vydrží to.. to mě ty dvě stovky tejdně nezabijou" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji Lucernička Flowers v pasáži Lucerna na Václavském náměstí..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já mohu doporučit Sabinu Podskalskou má květinářství na Praze 9 a strašně šikovná plná fantazií, já bych už nikdy nešla k jiné:-)) Udělá přesně co si představuješ:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučím ti slečnu Martinu, je opravdu šikovná, vyslechne si tvé představy i kolik do toho chceš investovat, podle toho na schůzku donese návrhy..zkus jí napsat.( martina.vlastnikova@centrum.cz) Udělala mi opravdu nádhernou kytici, manželovi nádhernou korsáž, kytice pro svědkyně i maminky a babičky. Koukni se do mého alba a posuď sama :)
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit zahradnictví Diviš v Radonicích. Výborný servis a velmi dobrá cena. Kupujeme tam květiny i na jiné rodinné události.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Frezia Fleur:-)
Odpovědět
Ahoj doporučujem osobního floristu Mira 774 445 535 Praha východ - m ;-) omentální trend jsou sukulenty v kyticích...možnost dojednat cenu kytice,korsáže a domluvit se na další dekoraci.
Odpovědět
Ahoj, jsem z Prahy, ale svatbu budeme mít v jižních čechách. Myslíte, že by cestu nějakých 140 km v létě květina přežila bez úhony? Dávají v květinářství nějaké speciální balení?
Odpovědět
Ahoj, já jsem taky na tom stejně a našla jsem si floristku 15 km od místa konání. Právě pro to, že jsem se bála jak by kytka prežila a jednak pro to že budeme na jih vyrážet o den dřív, tak aby prostě neměla za sebou toho moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty, určitě doporučuji využít služeb místního dodavatele, pokud máte svatbu jinde než v místě bydliště. Květiny jsou křehké a dlouhé cesty jim nedělají dobře. I když se ošetří specielními přípravky, tak natřásání v autě a případné vyšší teploty při dopravě by mohly celou krásu květin zkazit. Veškeré dekorace je možné chystat až na místě a nepřevážet již hotové květinové vazby, ale z ekonomické stránky věci bude místní dodavatel jistě výhodnější. Kratší vzdálenosti cca do 50 km, ale zvládnou jakékoli květiny :-) tak například pro střední Čechy je možné využít služby pražského dodavatele bez problémů, atd... Přeji dobrou volbu a krásný svatební den všem!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, já měla svatební květinovou výzdobu z ateliéru Bonitas flores v Braníku (ulice Nad přívozem) od své dvorní květinářky a byla jsem moc spokojená - jak s provedením, tak s cenou. Chtěla jsem takový více přírodní a "roztřepený" styl, takže hodně zeleně a stébel (obřad ve venkovské zahradě), ne takovou tu vyloženě uhlazenou kulatou kytku, a paní Kábová přesně trefila můj vkus a požadavky. Kytky jsme vezli asi 50 km za Prahu den před svatbou a v pohodě, vydržely a byly krásné ještě několik dní po svatbě. Vřele doporučuju! :-)
Odpovědět
holky zkuste to i tady ja od nich budu mit kytky a opravdu vynikajici ceny - Papavera
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Přikládám fotografie svatebních kytic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Markéta Motlová - http://www.inspirito.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji Květinový klub. Nechali jsme si vázat květiny v prodejně na Praze 7 a mají velký výběr, dobře poradí a celkově jsme byli moc spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli všechny květiny ze City Flowers v Modřanech a všichni z nich byli unesení, ale koukala jsem, že se přestěhovali, sice jsou pořád v Modřanech, ale nevím, jestli se třeba nezměnil majitel, a tím pádem i kvalita/ceny...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych doporučila obejít si více květinářství, prohlédnout práce, které již byli realizované a nechat si udělat kalkulaci, každé květinářství by mělo být ochotné toto udělat i bez příslibu objednávky a sami pak uvidíte dle přístupu, práce i ceny, které by bylo nejvhodnější, většinu ze zde jmenovaných květinářství znám a myslím, že všechny jsou dobrá volba, záleží jen na Vás. Pokud bych Vám mohla i já pomoct nebo ukázat své práce, nebo pokud by jste měli jakékoliv dotazy, budu ráda :) hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja velmi doporucuji kvetinarstvi na Dejvicke nad Komercni bankou. Pani mi uvazala uzasnou kytici presne podle mych predstav, bez toho abych ja vubec dokazala neco specifikovat :D (mam ji v albu) Takze shrnuti: 1) snazila se vzit sezonni kyticky aby byla dobra cena 2) bylo to podle mych predstav 3) objednavala jsem ve stredu pred sobotni svatbou :D
Odpovědět
Profilova fotka
taky budu mít kytku od Levante. Slečna Matějková
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím :-) doporučuji La florista, Praha-Karlín http://www.svatebni-kytice-kvetiny.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Vsetky kvetiny sme si nechali viazat u kvetinarky Veroniky Koubkovej, (Kyticky u Verunky, Jugoslavkych partyzanu v Dejvicich). Kvety sme mali rozhodnute uz do predu a to fialove kaly, ale ona ich este nakombinovala s viacerymi odtienmi fialovych kal a tak to vyzeralo velmi zaujimavo. Nechceli klasicky vankusik pod prstene tak nam na to vytvorila podnos vytvoreny z listov a kvetov kal. Naviac moj muz ma rad chilli a tak nam to prave tym este trochu obzvlastnila. Takze krasne kytky a kytice, inovativnost a aj skvela cena. Doporucujeme, nebudete sklamane ☺
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Krásné kytky vážou v květinářství Fiorita, je to kousek od Kulaťáku, paní má neskutečný výběr květin a je hrozně milá a ochotná, otevřená nápadům, ale zároveň hrozně šikovná a vytváří neuvěřitelně krásné kytice :) myslím, že taky mají nějaký rozvoz po Praze
Odpovědět
Já doporučuji Květinářství Dvořák na Novodvorské, Praha 4. Jsou tam moc příjemní, vstřícní, poradí, nechali jsme si u nich dělat kompletní květinovou výzdobu a byla nádherná.
Odpovědět
Profilova fotka
Květiny Levante, slečna Matějková nám připravovala květiny a výzdobu hostiny. Vše nádherné, květiny čerstvé, komunikace úžasná a cena byla také dobrá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji daruj květiny – to je řetězec šesti pražských květinářství. Mají nejširší výběr květin a skvělé ceny. http://www.daruj-kvetiny.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji Renatu Jabavou sídlí v Krči na Praze 4 a specializuje se jen na vazby svatebních kytic... Je velice šikovná, příjemná a výborné ceny.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?