Kde nechat udělat svatební kytičku v Olomouci?

Ahoj holky, prosím poraďte nějaké prověřené květinářství, kde uvázat hezkou kytičku za přijatelnou cenu??Budu ráda za každou radu :-)
Odpovědět
Ahoj já mám kyti z květinářství v Bille na Jeremiašově ulici, zítra budu vědět víc. ale vždy mi paní udělala na jakoukoli příležitost pěknou kytičku :-)
Odpovědět
Ahoj, je tak to mám hned u baráku :-) Tak pak dej prosím vědět, na kolik tě tam kytice vyšla, ju. Děkuji a zítra ať vše klapne podle Vašich představ.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji Květinovou síň na Schweitzerové ulici (kousek od parku). Velice šikovná a kreativní floristka.
Odpovědět
V Olomouci za super ceny vážou kytičky v květinářství v Timpu
Odpovědět
@aljirov Prosim taky bych byla rada za nejake informace :) Mam to vcelku blizko takze by to bylo fajn :) Predem dekuji :)
Odpovědět
zkuste škoní květinářství na Gorazdově náměstí , jak je SOU. Co jsem hledala v Olomouci květinářství na svatební květiny, tak tam za stejný počet květin se stejným složením mi nabídli nejméně... a hlavně mají i svoje květiny co již vyrobili vyfocené... zajděte tam a uvidíte... mistrové jsou velmi ochotné...
Odpovědět
@adelazed Ahojky, kytí byla super, doporučuji Ti , jak budou fotky ozvu se. :-)
Odpovědět
Děkuji holky za tipy :-) Na fotku jsem zvědavá, super. :-)
Odpovědět
@aljirov Ahoj,uz minule me tvuj prispevek zajmal.Chtela jsem se zeptat jak si v kvetinarstvi pochodila,jake maj ceny a kdy tam je tak treba zajit.Proste byla bych rada za nejak informace o tvem kvetinarstvi.Predem diky za odpoved :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?