Kde koupit levněji větší množství nevěstina závoje?

Máte nápad, kde by se dal levně sehnat nevěstin závoj (nevím přesně jak se ta kytka jmenuje). Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nedávno jsem viděla, že to někdo prodával na fleru, ale už to nemůžu najít a taky budu shánět.... ale kytky obecně budem brát z velkoobchodu, tak doufám, že tam ho budou mít dostatek
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste z Prahy,doporucuji velkotrznici v Lipencich.Kytky cerstve,krasne a za skvele ceny.S normalnim kvetinarstvim se to neda srovnat.Muzete tam nakoupit i bez zivnostenskeho listu.Budete to teda mit o par procent drazsi nez kdyby jste ho meli,ale i tak se to velice vyplati.Jinak tam jsou i haly s dekoracema,ja tam nakoupila vetsinu veci a za hubicku.
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina ooo to je ale dobrý tip, vůbec to neznám... dotáhnu tam ségru... živnosťák může být libovolný (jakože může být kadeřnický, nebo jen floristický, aby to bylo levnější)?
Odpovědět
Profilova fotka
@rolfickova myslim,ze je uplne jedno jaky zivnostak tam das ;-) Ty Lipence nejsou moc zname,ale ja tam na svatbu nakoupila spoustu veci :-) Napriklad fakt levnou organzu :-) Maji tam treba za 20 korun jutovou stuhu s krajkou,ja za ni v internetovym obchode dala 84.Tak jen pro ukazku jejich cen :-) Ale doporucuju jet tam ve vsedni den na dekorace,na kytky muzes i v sobotu dopoledne.Protoze nektery dekorace maji v sobotu zavreno.
Odpovědět
Nemáte, prosím, někdo tip na podobnou tržnici na Jižní Moravě? Například v Brně nebo tak.. :)
Odpovědět
@magdalenatomkova velkoobchod Storge Brno
Odpovědět
@janenina Diky za super tip :-) jak je to tam clenene - jsou kvetiny v jedne hale nebo ruzne?
Odpovědět
Profilova fotka
@matyska1 je to tam ruzne.Kdyz prijedes do ty trznice tak jed furt rovne a po prave strane uvidis mensi prodejnu s kvetinami.A dal a doleca jsou pak ty prodejny s dekoracemi.Fakt se vyplati tam zajet,nevestin zavoj jsem tam pred svatbou taky videla,ale uz jsem mela objednanou floristku.
Odpovědět
Profilova fotka
@matyska1 ahoj, pokud jsi z Ostravy tak na louce mezi Starou Bělou a Polankou toho roste obrovské množství, pokud je svatba teď někdy tak určitě stojí za to tam zajet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stakary Tak to asi někomu patří, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@androz tak roste to tam volně na louce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stakary Tak louka asi taky někomu patří...:-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@androz tak ono je to na volném prostranství kde celý rok nikdo neseče a chodí se tam venčit psy. Ale pokud se vám to nezdá tak to trhat nemusíte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si budu nevěstin závoj pěstovat, nakoupila jsem si deset sazenic a už jdou pomalu do květu, tak z toho mám radost... Jinak Lipence super, také jsem tam toho celkem dost nakoupila. Nicméně zrovna gypsophilu tam mají větvičku za 23,- Kč, což mi zrovna super cena nepřijde.
Odpovědět
@matyska1 V Praze jsem ho viděla ve stánku na trzích nebo i v kamenné prodejně Květiny od Pepy, kus za 15 Kč. Věřím, že by ho uměli i objednat ve větším množství.
Odpovědět
Ceny nevěstina závoje i ostatních květin se mění každý týden - záleží na nabídce/poptávce na holandské burze, kde se květiny pro Evropu nakupují....jeden týden koupíš kus za 15 a příští týden třeba za 25....dopředu se to nedá odhadnout.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Holky nechci nejak moralizovat, ale co vim tak sater rostouci ve volne prirode je vysoce chranenou rostlinou, takze moc nedoporucuju trhat at se vam to neprodrazi ;-) a navic by to byla skoda otrhat takovou krasu.
Odpovědět
Profilova fotka
@maroon0042 no nechci být drzá, ale nevidím, že bychom tu řešily v posledních debatách, že je otrháme ve volné přírodě...takže zas klídek
Odpovědět
proc klidek ? proc hned startujete? ja napsala jen svuj nazor, protoze vyse v komentarich se holky bavily ze sater videly volne na louce. byla to jen rada a mozna pro nekoho neznama a treba i uzitecna informace. vy se nezlobte, ale lidi kteri nedokazou v diskuzi komunikovat by do ni nemeli ani prispivat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Jmenuje se ŠÁTER. Já ho kdysi vysela, roste hodně, moc parády v zahradě nedělá, musí být svázaný, a nejlépe i s oporou. Jenže ho asi neumím sušit. Krásně rozkvete, pak suším hlavou dolů, a květy se zavřou a je po parádé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?