Juliet garden růže x David austin růže. Prosím!

Prosím, jaký je mezi těmito růžemi rozdíl? Nějak to podle otázku nevidím :-D. A nevíte, jestli je seženu v srpnu jako alternativu za pivoňku? :-) A prosím, jaká je průměrná cena? Moc děkuji za všechy odpovědi! Jsem z té kytice už zralá na Bohnice :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, David Austine je licencovana a velmi prestizni znacka pestitele ruzi, ktery nabizi velke mnozstvi odrud ruzi. Juliet je jedna z jejich odrud. Vybrala jste Pradu mezi kvetinami, tomu odpovida I cena. Poproste Vasi floristku, at Vam popta cenu primo na termin vasi svatby. V srpnu by byt mela. Hodne stesti pri pripravach.
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, tento druh růží by neměl být problém sehnat je to ale na objednání a to cca 3 týdny před svatbou.. cena může být kolem 180 kč. pokud máte ještě nějaký dotaz napište. :-)
Odpovědět
@lukashejlicek Ještě se optám, jestli vás náhodou nenapadá ještě nějaká jiná náhrada za pivoňku? :-) Aby byly kytičky k sehnání teď v srpnu :-).
Odpovědět
dobry den vzhledem k tomu ze mate svatbu v srpnu nemel by byt zas tak velky problem pivonky jeste sehnat a muzete jeste poprosit vasi floristku ze existuji i ruze plnokvete nebo se jim rika i ranunculusove je to obdoba david austin
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já bych na pivoňky moc nespoléhal. V růžích by se dalo vybrat. Nebo se nechá udělat Glamélie to by byla taková velká pivoňka .)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?