Je těžké udělat svatební kytku sama?

Máte s tím někdo zkušenost? Dívala jsem se na netu na video a vypadá to jednoduše. Hrozně se mi líbí kaly.
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrala sis jednoduchou kytici z jednoho druhu květů, navíc hodně trvanlivých. Udělat sama klasickou kytici je těžké asi jako si sama ušít svatební šaty:-)
Odpovědět
zkus to nanečisto a uvidíš;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě to zvládneš, ale znám pověru, že to přináší smůlu. Ale to neřeš, já se třeba sama češu ;-)
Odpovědět
Pověr se nebojím. Tady ta kytka je určitě jednoduchá, otázka je kolik stojí kaly a kde sehnat ty šňůrkyna obmotání a nějaké perličky na ozdobu. Myslíte, že to jde koupit v květinářství? Protože tady ta kytka by jinak stálo kolem 1000,-Kč
Odpovědět
@osmicka8 Myslim, že ty stužky na obmotání i perličky sezeneš v galanterce . Třeba zkombinuj širší organzovou stuhu s úzkou saténovou.
Odpovědět
Profilova fotka
Kaly jsou krásné, posílám foto dvou kytic, které jsem vázala. Každá z nich vyjde na méně něž 1000 Kč. Navíc jsou to nežívé květiny, takže vydrží na pořád. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@osmicka8 jedna kala stojí tak 40 Kč, takže se vším všudy se na tisícovku taky dostaneš.
Odpovědět
Aha :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také přidávám jednu neživou....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám spočítám cenu kytice. Pošlete mi do zprávy kolik chcete kusů v kytici a jestli chcete radši živou nebo umělou. Pěkný den :-)
Odpovědět
Dobrý den, určitě bych spíše živou. A třeba 15 ks, ať to vypadá hezky. Něco jako je ta moje na první fotce. Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
těžký to není jsem vyučená aranžérka, ale musíš mít zvládlé postupy jinak se u toho budeš nervovvat víš ono to uvázat do kulata není tak jednoduché jak to vypadá :))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dnes jsem uvázala mamince kytku k svátku a trvalo mi to cca. 20 minut. Bez tulipánů by to šlo jistě taky, ale měla jsem je tak jsem je použila. Chce to zkoušet a zkoušet. Tato kytka vyšla na 150 Kč bez stuhy.
Odpovědět

Odpovědět
Holky, já se bojím, že tu jednou bude otázka: Můžu se oddat sama, vždyť na tom nic není :-p Založte otázku - svatba komplet HAND MADE by nevěsta šikulka, co pro peříčko skočí. To bude diskuze :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
vyrabela jsem si kytici sama, ty sis vybrala jednoduchou, na tom nic neni :) nastuduj nejaka videa a mas to:)
Odpovědět
Na mou svatbu mi švagrova pekla dorty a já si šila svatební šaty. Nic na tom nebylo, dopadlo to výborně(ani jedna z nás není profík, ona je hobby cukrářka, já hobby švadlena), ale ani jedna jsme nešly na beremko s otázkou, holky, co myslíte, zvládneme to?
Odpovědět
já si budu dělat všechny kytky sama, ne pro to že by mě vyšly levněji, ale proto že je chci ze stabilizovaných rostlin a pro to že si je udělám přesně dle mé představy, nikdy jsem svatební kytku nevázala, přítel mi dal knížku aranžování květin takže to naštuduju a uvážu, věřím že se mi to povede. Každopádně trocha zručnosti a zkušenosti bude třeba! Bála bych se toho, že stonky pomačkám, budou určitě křehčí než třeba u růží
Odpovědět
Já bych si jí určitě sama nevázala, přináší to smůlu. Každopádně mě tady baví ty cenové kalkulace jako svatební kytice za 300.- :-) za to máte tak 3 balíčky frézií v Lidlu. podle mě už ani hezky uvázaná "normální" kytka v květinářství není pod pětikilo, natož svatební....
Odpovědět
@weka ,,...a skláři nebudou mít co žrát..." ;-) já vím, že pokud má člověk hodně omezený rozpočet, tak šetří, kde se dá... ale zas za každou cenu šetřit na všem? a jak si myslíte, že nastartujeme ekonomiku, když ty peníze od oběhu nepustíme? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
@leontynka1 dobrý den mohli by jste mi taky napsat na kolik by vyšli květiny Pro nevěstu , ženicha a svědka do saka . A nějaký menší pro maminky . Něco takoveho pro nevěstu Pro ostatní taky do vínova
Odpovědět
@sromovanikola Jaká je šance, že odpoví někdo z diskuze staré devět let, kdo už ani není na tomto webu aktivní?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?