Jakou svatební kytici mám vybrat pro postavu 163 cm?

ahoj holky, tak už si opravud nevím rady jakou bych měla chtát kytici - jeslti jen do ruky nebo visací. barvu už vím - bílo - oranzová... růže plus jiné květy.... měřím jen 163 cm...a i když budu mít podpatky, nevím si rady... jaký druh svatební kytice. prosím pomoc! nic moc fotka mé osůbky v šatečkách je v albu.... (šaty ještě nejsou zkráceny)
Odpovědět
1
2
niki - hodila by se mi k tomě malá kulatá kytička - dobře se s ní "manipuluje" . Oranžové růže + bílé frézie nebo kaly... :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cauky, saty mas jednodussi, elegantni, takze teoreticky by k tomu sla kytice jakakoliv, ale volila bych asi nejakou elegantni, mozna lehce avangardni, pripada mi, ze by to mohl byt tvuj styl, saty taky nemas predobene nebo jako kazda druha... nema treba nejake obrazky toho, mezi cim vahas?
Odpovědět
Profilova fotka
Niki - jestli to chcete brát jako motosvatbu, tak určitě nějakou menší kytku, co nebude překážet na motorce. Raději žádné camfoury ;-) Co nějakou takovou akorát k zastrčení rozverně za řidítka? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,taky bych k těm šatům volila spíš něco avangarnějšího,může být i trochu převisla,ale ne moc-jelikož jsi malá...Já mám podobný problém jako ty s tou výškou... Zdravím Mishabv x-)
Odpovědět
Profilova fotka
cauky :) jinak co se tyka kytek, volila bych spise kaly nebo orchidee nez ruze co treba kytice ve stylu jako mela mmmk?
Odpovědět
Profilova fotka
Šatičky jsi vybrala moc krásné, sluší ti :-D a kytička myslím, že by jsi mohla mít jak kulatou tak i převislou, já jsem pro kulaté, jsou elegratní, krásně drží a manipulace je super. A pak se dají třeba usušit, nebo zmrazit ;-) oranžovou chválím, také jsme měla oranžou kytičku :-D
Odpovědět
tak jsem vám holky dala do mého alba co by se mi tak nějak líbilo... SIlente - motosvatba to sice bude, ale my rozhodne na motorkach nepojedeme - to jn kamaradi v pruvodu :-) mmmk? - to je uživatlka?
Odpovědět
Profilova fotka
kytice mmmk - snad se nebude zlobit: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Niki - tak to je jiná. Plně souhlasím s Mishabv, ta kytka mmmk je skvělá.
Odpovědět
Já myslím, že k šatům by se hodila spíše kulatá kytička, ale mohly by z ní viset nějaké delší zelené travičky a na nich navlečné třeba perličky, to vypadá moc hezky.
Odpovědět
mishav: kytička moc krásná, ale asi se mi radeji libi spis nejake klasicke, mozna v jine barve.....zajimavy napad
Odpovědět
mno a když jsem už u toho ptaní: maminky musí mít stejné kyti nebo můžou mít úplně jiné?
Odpovědět
Článek se načítá
niki - taky by se mi k tobě hodila trochu jiná než má mmmk...Kytka mmmk je nádherná,ale na tebe mi přijde moc velká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Niki - a co: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
díky moc - bude kulatá :-N
Odpovědět
Profilova fotka
aha, no tak nejak mi prijde ze moc kulata kyticka ti zkazi tu stihlou siluetu, ze by bylo lepsi neco uplne neobvykleho jako je ta mmmk nebo neco s utleho, jako byvaji ty klasicke kytice z nekolika kal, ale zase ne s moc dlouhymi stonky, aby jsi nevypadala kratka maminky muzou mit, co chces, ale pripada mi hezci, kdyz se pouziji stejne druhy kvetin, jen v jine vazbe, mensim mnozstvi apod., aby to hezky ladilo ;-)
Odpovědět
souhlas se silente, ta kytka je úžasná
Odpovědět
silente: tak ta je hooodne krásná.. tak ji tedy necham udelat mensi , lehce povislou.. no jak rikam je to hrozne tezkyyyyyyyyyyyyyy
Odpovědět
Profilova fotka
Niki - představ si tuto v Tebou zvolené barvě + trošku menší: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
SIlente - tak to je presne ona !!!!!!!!!!! ukladam a je vymsleno. DIKY MOC - by jsi se mohla timhle zivit
Odpovědět
Profilova fotka
:-D ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Moc prosím o váš názor na barvu kytice k šatům, které mám v albu - jsou v barvách ivory + champagne. Sama to zatím vidím na krémové růže. Chtěla bych, aby vynikly víc šaty a výšivky na nich než třeba pastelová kytice. Co o tom soudíte vy? Budu ráda za každý názor.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, potřebovala bych opticky vytáhnout do výšky. Nevíte, jaký tvar kytice zvolit?
Odpovědět
Profilova fotka
westerr: a které šaty si nakonec vybrala? nebo je nemás v albu?
Odpovědět
evelp: Nakonec to budou ty Jasmínky - v albu mám 4 fotky... Vždycky jsem si přála převislou kytici, ale ty šaty jsou tak zdobené, že už by to celé asi bylo přečančané... Tak nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
westerr: to máš pravdu, možná by ta převislá byla moc...ale klidně bych zvolila s delším stonkem...a určitě bych nedělala takový ten bobeček koukala jsi ke mně do alba? nelíbilo by se ti něco takového?
Odpovědět
evelp: pořád nevím.. Přemýšlím i o variantě bobku, který bude jen prodloužený o břečťan, který bude přepadávat dolů.... Já jsem asi jedna z mála, které nemají rády kaly... Nic proti nim, ale mám je prostě spojené spíš s pohřbem než se svatbou... Ale to je jen osobní...
Odpovědět
Profilova fotka
Westerr: já se budu "prodluživat" (v mám případě zužovat) klasicky kulatou kytkou a místo stonků by mi z ní měla jít tráva...cca 60 cm....Ale to by ke tvým šatičkám (mimochodem nádherným) bylo asi moc...Fotku kytky podobnou mý mám v albu...
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem nemyslela přímo kaly, ale ten styl te vazby, videla jsem stejnou vazbu i z ruzi a pod.. a přesně jak píše brindik - měla jsem to prodloužené o tu trávu, je to fajne, protože se to dá jakkoli ohýbat a můžes si s tím dělat co chceš, krátit , tvarot a pod...
Odpovědět
Ta tráva je fajn nápad - taky jsem viděla už dvě kytičky - u jedné se mi líbila, protože byla poměrně hustá, u druhé ne, protože tam bylo jen pár šlahounků a vypadalo to, jakoby to z té kytičky jen náhodou vypadlo.... člověk si nebyl jistý, jestli je to schválně nebo ne... Ale shodly jsme se asi na tom, že bobek, ani převis ne...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?