Jakou kytku ke krajkovým retro šatům?

Ahoj, mohly byste mi zkusit poradit, prosím, co by se hodilo k těmto šatům? Akorát šerpa bude žlutá a kytku na šerpu si asi nedám, aby to nebylo přezdobené. Svatba bude tedy bílo-žlutá, a chtěla bych slunečnice, nebo něco podobného, ale chce to asi něco jednoduchého. Tvar kytky taky netuším, jaký by měl být. Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Neboj, určitě Ti poradí v květinářství, když jim svoje šatky ukážeš ;-) Já bych volila malou kytičku a vzhledem ke krajce růžičky.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný model šatů :-) , volila bych menší kytici, třeba něco takového..
Odpovědět
Profilova fotka
já bych doporučila kulatou, třeba jednoduše karafiáty... dozdobené ... přikládám jednu svou čerstvou inspiraci od finské floristky Niiny Minkkinen
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že by se k nim hodilo něco kulatého a výrazného :) jako tady
Odpovědět
Profilova fotka
Zvolila bych retro leknín.... nebo prostě něco lehce ulítlého... :-) http://www.fler.cz/zbozi?ucat=187754
Odpovědět
Dobrý večer, jelikož jsou šaty krásné "výrazné" sami o sobě, volila bych určitě jednoduchou, krátkou, kulatou kytici z menších slunečnic v kombinaci např. bílého trachellia, veronicy či astilbe( pouze jeden z druhů), a třeba i žlutých santinek, doplněnou pouze krajkovou stuhou na omotávce. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@ very_jazzy Dobrý den, víte že existují i plnokvěté slunečnice o průměru cca 8-10 cm? Hezké by byly i pomponkové jižinky...záleží v jakém ročním období budete mít svatbuKulatá kompaktní kytička by Vašim šatům slušela :-). Pokud byste měla zájem o nezávaznou nabídku, rádi se Vám budeme osobně věnovat. V případě zájmu nás kontaktujte na našem profilu nebo na www. Hezký den Mgr. Zdeňka Charbuská Flowers&More
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?