Jakou kytici ke kostýmu v cihlové barvě?

Prosím poraďte, plánujeme jen menší svatbu, nebudu mít ani bílé ani princeznovské šaty, ale kalhotový kostýmek v cihlové barvě, ženich bude mít tmavě šedý oblek s košilí ve stejné barvě, jako můj kostým. Teď ale řeším, jakou k tomu zvolit kytici. Nemáte nějaký nápad?
Odpovědět
promin ale to je docela divna kombinace nechtela bys radsi zvolit treba smetanovej kostym kdyz uz? kdyz si to tak predstavim sedou a cihlovou tak me napada mozna kytka do oranzova nebo nejaka svetla do smetanova? nevim tyto barvy me prijdou na svatbu hodne smutny....
Odpovědět
světlou kytku , aby na šatech nezanikla nebo hodně tmavou - čili rudou ale to už by asi bylo moc nebo světlou kytku s jedním ústředním oranžovým/cihlovým květem
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj, já bych radila bílou. Krásně by vynikla, ale ladila by. Růže, lilie ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych taky šla do smetanové... Aby to už nebylo moc přeplácané. Ve smetanové je spousta kytek a různé druhy, určitě si vybereš. A navíc se ti k tomu budou hodit i doplňky (boty, kabelka, ...) ... A kdybys to chtěla oživit, tak do té smetanové můžeš dát i nějaké drobounké kvítečka v barvě kostýmku. A pokud to dáš i ženichovi do klopy, tak budete krásně sladění. Mě to nepřijde cihlová + šedá jako špatná kombinace... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s bílou nebo smetanovou kytičkou. Tmavé kytky by na cihlové zanikly. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidávám k názorům, že bílá, nebo smetanová kytka by byla asi nejlepší
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud na barve kostymku trvas, tak bych se mi libila hodne svetla jednoducha kytice - nejlepe bila (ruze, kala, lile) zasazena ve vyrazne zelenem "zdobeni" - proste aby se nebila s barvou kostymku ale dostatecne zazarila :)
Odpovědět
Ten kostýmek vůbec nepůsobí smutně, je šmrncovní, mně padnul na první pohled do oka a je hlavně netradiční, nechci klasiku. Nafotila bych ho, ale nemám ho momentálně doma - tak sem vložím fotku později. Taky jsem myslela něco ve smetanové barvě, takže díky za odsouhlasení :-)
Odpovědět
A nebo dobrý nápad je kytice ve smetanové barvě s nějakými drobnými doplňky/menšími květy v oranžové/cihlové barvě..
Odpovědět
jsem stejného názoru zvolit neutrál bílou jen si taky nedovedu představit tebe v cihlovém a ženicha v šedé :-(
Odpovědět
Tak jsem v rychlosti mrkla na net, jestli někde nenajdu něco podobného a nejblíž je asi toto: http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?ca... jen ta barva je jiná a bez toho rozparku.
Odpovědět
Profilova fotka
jádro kytice světlé, ale s decentním akcenty např. červené (třezalka) kolem kytice -http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=1382883&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F pokud jsi extravagantnější typ, je možné přidat výraznější doplněk do kytice, např. http://www.beremese.cz/album/view.php... (převážnou část kytice bych asi nechala světlou, aby jsi nebyla "celá červená") asi bych volila kulatou kytici, ne převislou. Nejlíp by poradili šikovné květinářky:), čas ti to moc nezabare a dozvíš se víc než tady v té diskuzi ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
poradily
Odpovědět
Díky to vypadá dobře! Jasně květinářka poradí, ale chci mít už předem aspoň trochu představu :-) Kytici chci každopádně kulatou ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?