Jakou kytici k těmto svatebním šatům?

Profilova fotka
Budu starší nevěsta vdávající se podruhé, takže určitě něco elegantnějšího. Líbí se mi tmavě lososové růže nebo kaly... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě by se k nim líbila menší kulatá kytička:-)
Odpovědět
Také jsem pro kulatou a menší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lasickav : Dobrý den , volila bych například menší žezlo a nebo klasickou kulatou vazbu / menší kytici .. Líbila by se mi k Vám kytice z tmavších barev , např. z rudé ( rudé růžičky , nevěstin závoj ,ruscus ) .. :-) Hezký den .
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné šaty! Volila bych kulatou v jemných tónech..
Odpovědět
Profilova fotka
mě by se líbila jen kulatá kytka s velkokvětých růží nic víc
Odpovědět
Profilova fotka
Co člověk to názor :-) Já vás vidím s tmavšími kalami svázanými jen stuhou. Rozhodně ne převis a kulatou leda nějakou malinkou tak ať nepřebijete ty šaty.
Odpovědět
Tak se mi zdá, že floristky radí ke všemu kulatou kytici (až na malé vyjímky:) ..... já bych se být tebou trochu odvázala.... třeba tmavou kytici s dlouhými mašlemi, které by na fotkách krásně vlály, spoutaly ženicha a tak, nebo jeden obří květ ...... :-D
Odpovědět
já bych zvolila šaty - pokud vám není přes 50 bílé....v podobném duchu....ony vás rozzáří.....ta bílá barva....a pak šaty klidně takové.... aby jste nebyla v těchto taková....mdlá.... a nevím odkud jste, pokud z moravy, nádherně váže květiny paní Kašíková.....ve Valašském Meziříčí, není drahá a je staršně šikovná a výborně poradí....
Odpovědět
Mě by se líbily růžové růže a jednu bych lupla do vlasů ;-)
Odpovědět
volila bych losove ruze + bile frezie, tvar kulaty a zenichovi lososovou ruzicku.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s většinou, že kulatá kytice by byla svým tvarem k šatům nejvhodnější. Jelikož však máte na profilové fotografii výrazně tmavé vlasy a sluší Vám výrazné barvy jako je červená apod., určitě bych volila výraznější barvu kytice a doplňků, které Vás rozzáří a zaručeně budete působit svěžím mladistvým dojmem. :-)
Odpovědět
volila bych něco odvážnějšího, třeba kabelku zdobenou květy, (kulatou kytku má každá druhá nevěsta)
Odpovědět
Článek se načítá
ja bych dala vinove kaly a s vazbou previslou
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?