Jakou budete mít kytici k zeleno-bílé svatbě?

Profilova fotka
Ahoj holky, jakou budete mít kytici k zeleno-bílé svatbě? :-) Jde mi jak o kytičku tak o barvu. Díky. Já se nemůžu rozhodnout. Já budu mít bílé šaty, přítel tm. šedý oblek, bílou košili a kravatu. Zvažuju růže a gerbery :-)
Profilova fotka
@utinkaaa chtěla jsem umělou, ale přítel si to zase rozmyslel, takže u mě to vypadá na smetanové růže doplňené něčím zeleným :) koukni do albíka, třeba se ti něco zalíbí http://www.beremese.cz/fotoblog/clair... :)
já bych dala kalu, vypadá elegantně a hodí se ke všemu
Profilova fotka
@claire90 Děkuju, ty lilie se mi moc líbí :-) S tou umělou by se zase líp házelo :-D
Profilova fotka
@sandramatuskova Kala je krásná. Vím, že dost frčí. Ale mě k svatbě prostě nějak moc nejde. Věc vkusu. Ale moc děkuju za názor :-)
co takhle kopretiny nebo bílé gerbery a k tomu jen nějáká zelená přízdoba ve formě těch okrasných trav a zelené stuhy...jednoduché a myslím si že by to mohlo vypadat hezky..souhlasím s tebou, kala mi také ke svatbě moc nejde a nechápu ten "boom" poslední dobou
Profilova fotka
@utinkaaa nemáš za co ;) ... já házet nechci, ale byla by na památku a pak kdyby byla dcerka, tak by si s ní mohla hrát :-D :-D :)
naše svatba bude taky bílo-zelená (a hnědá), jako kytku chci pořádnou porci bílých tulipánů (jestli to tedy uprostřed léta půjde, nechci do kytky moc investovat) :-)
Profilova fotka
@krizecek to nezní špatně... Uvažuju právě o smetanových růžích a gerberách (líbí se mi v takové sytě růžové bavě-mám v albu, ale ta se k zelenobílé svatbě asi moc nehodí, viď? :-)
Profilova fotka
@ya takovouhle kytici mám v albu...úžasná :-) ale v červenci budou tulipány dražší :-|
@utinkaaa no ta růžová nemusí vypadat špatně, náhodou kombinace by to byla dobrá, hlavně veselá a neotřela :-) něco sem ti našla tak koukni, tu v pravo bych s představila i s těma růžovýma gerberama místo toho červeného co tam je :-)
@utinkaaa ak sem našla i přímo s těma gerberama..máš tam tu kombinaci zelené+ bílé a růžové, akorát teda v tvém případě by byly lehce tmavší..a nevypadá to vůbec špatně!
Profilova fotka
@krizecek Díky moc, jseš hodná :-) Myslím, že mám jasno ;-) A co ty a kytička? Máš před svatbou nebo svatbě? :-)
Článek se načítá
@utinkaaa no je nádherná, tkaže doufám že se pro něco takového rozhodneš teda, s těma výraznýma gerberama to bude úchvatné a to růžovou nesnáším :-D Já mám před svatbou, kytka uvidíme, zřejmě slunečnice nebo nebo něco takového jednoduššího, nejsem na ty načančané vazby tak uvidíme na čem se ještě s květinářkou domluvím :-)
Profilova fotka
Milé nevěsty pár zeleno-bílých variací Vám přikládám, více najdete jak u nás v portfoliu, tak i jinde, možných kombinací je opravdu hodně - záleží také na Vás, jakou máte postavu, výšku, poté se tvar a velikost kytice doporučí lépe - určitě si promluvte s vybraným floristou a nad katalogy jistě najdete tu správnou kombinaci pro Vás. Letos frčí mixy květin, alá stará anglie, rozcuchané, romantické... Příjemné vybírání :-)
Kdybych se vdávala podruhé, dala bych si všude zelené chryzantény.
Poprosim o presun do tejto temy = dekuji http://www.beremese.cz/diskuse/tema/b...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?