Jaké květiny jsou nejlepší na svatbu koncem srpna?

Profilova fotka
chtěla bych tulipány, ale ty určitě nebudou a kaly ne, ty má snad každá. ;-)
Odpovědět
Všechno je, když se chce, doveze a zaplatí - takže i tulipány. To se ale musíš poptat u svojí floristky. Růže jsou jistotka po celej rok.
Odpovědět
jak píše bella - dnes je možné koupit všechno vždycky... osobně bych se zamýšela ale i nad tím, jak to bude zapadat - tulipány v srpnu když je všude okolo všechno v plné síle, mi přijdou prostě trochu divné..... jako na první pohled i na všech fotkách musí být jasné, že to není normální..
Odpovědět
Profilova fotka
růže, gerbery, frézie, orchidee... skoro cokoliv kromě tulipánů, pivoněk a podzimních kytek (i když některý budou těsně před vykvetením).
Odpovědět
Nedávno jsem šla kolem květinářství, kde měli tulipány. Řezané. V lednu. Nevidím důvod, proč bys je nemohla mít v srpnu. ;o))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já myslím, že výběr květin je velký...spousta kytek se ani běžně neobjednává, takže je nejlepší zajít za květinářkou a domluvit se na možném výběru...tulipány jsou v podstatě celý rok, ale v srpnu mi to přijde taky "zvláštní"
Odpovědět
Připojuji se k předchozím názorům, já jsem chtěla sladit kytičku s obdobím a prostředím, no, myslím, že jsem uspěla :-) . A pochybovala bych o kvalitě tulipánů koncem srpna.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem chtěla taky tulipány a nakonec jsem měla malé kaly. Měla jsem floristu mistra ČR, co váže kytky na hrad a poradil mi, že pokud se mi líbí ty hezké zavřené tulipány, které jsou všude vyfocené, tak toho v létě nedosáhu. Klidně mi je sežene a do kytky mi je dá, ale po půl hodině držení v rukou budou rozkvetlé a nebute to hezký. Místo nich mi tam dal malé kaly, které skoro ani jako kaly nevypadaly :) protože to nebyli žádný velký trychtýře :D Koukni do mého alba. Tulipány tedy spíše v zimních měsících, kdy je bude nevěsta zahřívat max. rukama. Toť vědomosti z mých příprav. Ať dobře vybereš.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla svatbu na začátku října a měla tulipány - nádherný.. určitě se dají sehnat v sprnu x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu mít svatbu koncem srpna - a vím že chci kytičku do žluta a nechci růže ani kaly. Mým favoritem jsou plumerie - v Čechách bohužel bez úspěchu sehnat. Dále se mi strašně moc líbí pivoňky, ale ty do žluta prostě nejsou. Tak nevim - to bude oříšek.
Odpovědět
Profilova fotka
vdávám se v červenci.. můžu říct, že kdyby mi muž od začátku vztahu nedával růže, tak si jdu natrhat polní kvítí..;)
Odpovědět
Profilova fotka
Chci mít kaly s tulipánama, svatba 1.7. myslíte , že teda tulipány ne jo?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?