Jaké jsou vhodné kytky na říjnovou svatbu?

Profilova fotka
Ahoj, jaké jsou vhodné květiny na říjnovou svatbu, aby nebyly moc drahé?
Odpovědět
já půjdu do chrizantém - jsou moje oblíbené, typické pro podzim a myslím že i jedny z nejlevnějších na trhu...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@boubelinka10 ahoj, já ti doporučuji hortenzii, je nádherná ,měla jsem je ve svatební kytici i na stolech a jak jsem zjistila dá se i usušit a vypadá nádherně i usušená. A vydržela mi po svatbě ještě přes dva týdny ve váze :)
Odpovědět
jj hortenzie jsou v pohode...prave dnes jsem to resila s floristkou/dekoraterkou...a hlavne cenove vyjdou docela v pohode. Pokud mas zahradu, muzes si je i nasazet pokud nebudes nijak zasadne trvat na nejakem konkretnim odstinu:) A hlavne jako dekorace na stolech hodne vyplni prostor, takze to vypada hned lip nez jedna gerbera:) Jinak teda k tem kytkam...sezenes gerbery, astry, jiriny...vsechno v libovolnych odstinech a za prijatelne ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčátka děkuji moc za příspěvky. Asi to vyhraje hortenzie, je nádherná :-D
Odpovědět
@boubelinka10 doufam, ze pak budes mit fotky v albu, at se podivam...my planujeme svatbu na zari 2014 a taky o hortenziich hodne premyslim:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita Určitě nějaké fotky budou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@boubelinka10 Vždy také záleží na typu nevěsty a barevnému sladění celé svatby. já určitě na podzim doporučuji hortenzie, dahlia, slunečnice, růže, chrysanteny a k nim můžou být i podzimní plody např. jeřabina, makovice...... :-)
Odpovědět
@emma2005 dají se v podzimním období sehnat i kaly?
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě, kaly jsou k dostání celoročně :-)
Odpovědět
Já budu mít svatbu v říjnu a nad kytkou jsem v podstatě vůbec nepřemýšlela, od začátku jsem věděla, že chci germínky (mini gerbery), vazbu mám klasickou kulatou, jen z 11 stonků a s doplněním "zelenýho" .. jelikož rozhodně neprahnu po kýčovité kytce z růží, nebo kal s parádou jak od kolotočů :-) Nevím jestli se dají kytice z germín sušit, nemám pochopení pro uchovávání "mrtvých" kytek, nejsem zrovna romantik a tohle mi přijde jako jedna z mnoha ujetých tradic. Svatbu máme na začátku října a tak už ladím svatbu do podzimní oranžové. A šlo mi samozřejmě i o peníze. Svatební kytice pro mě, pro dvě maminky, pro svědkyni, dvě korsáže a kytka na které budou připevněné prstýnky - to vše mě vyjde na 1.500Kč a ještě mi to paní majitelka přiveze ráno až pod čumák :-)
Odpovědět
@boubelinka10 Já jdu do jiřinek. Jsou krásné ve své jednoduchosti a barevná škála je veliká. Paní květinářka mi říkala, že vázání růží a kal je už taková jednotvárnost, že je jí to už i blbé vázat. Koukni třeba do mého fotoblogu, mám tam pár obrázků kytic z jiřin pro inspiraci ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No a nebo si vyber kytici "umělou". Vyrábí se krásné saténové, nebo z jiných druhů látek, nebo z korálků, jako jsem měla já, možností je hodně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?