Jaká svatební kytice v říjnu?

Ahojte holky. Líbí se mi výrazné barvy jak svatební kytice tak výzdoby celé svatby. Není však takové zbarvení blbé pro říjnovou svatbu? :-| :-) :-) Uvítám jakékoliv rady a tipy :-) Děkujiii
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba tyhle jsou výrazné a zároveň opravdu podzimní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka67 Dobrý den, barvená kombinace, kterou jste si vybrala je moc krásná a pokud se Vám líbí rozhodně bych u ní zůstala. Podzimní barvy jsou sice v odstínech červené, oranžové a žluté, ale vždy vše záleží na tom jaká barva se nevěstě líbí :-) Já sama jsem měla svatbu na začátku října a měla jsem svatební květinu a výzdobu do bílo červené, s bílými jiřinami (dahlia), které jsou na podzim bez problému dostupné a jsou v různých barevných odstínech. Na fotkách, které jste sem vložila je květ jiřiny na pravé straně v klopě ženicha. Pokud byste měla ještě nějaký dotaz, ráda Vám poradím. Hezký den Anna Vidršperková
Odpovědět
Pokud se vám líbí, tak určitě nevhodné není. ;-) Kombinace je moc krásná! Můžete si inspirovat i na našem facebooku (odkaz najdete na konci příspěvku). ;-)
Odpovědět
Děkuji :-) odstíny oranžové se mi moc nelíbí právě :-( i když je hodně výrazná ale není to to pravé ořechové... Asi teda budu volit spíš tu tmavě ružovou s modrou, tak snad to nebude vypadat blbě na fotkách a naživo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den, urcite volte to, co se Vam libi, je to predevsim Vas den a v prve rade by mel hladit na dusi prave Vas :)... Kazdopadne i tak posilam par podzimnich krasavic, inspirace neni nikdy dost :)... K.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
moc hezká barevná kombinace
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím neporadíte někdo, jestli je v říjnu možné sehnat u nás austin růže?
Odpovědět
Koukni do mojho fotoalba na kytky, svadbu som mala na konci září. Trebárs ťa to inšpiruje :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?