Jaká kytka v červnu?

Ahoj všichni, potřebuji poradit. Plánujem to na začátek června příštího roku. Víte někdo jaké jsou sezónní kytky začátkem června? Vůbec netuším jakou kytica na červen, prosím poradtě nějaký kytky co dlouho vydrží.Děkuji moc B.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky mám v plánu se vdávat v červenci. Za mě je jasná volba pivoňky, sice asi moc nevydží, ale je to nádhera. Myslim, že kvetou ještě slunečnice, gerbery, lilie, klasika růže. Samozřejmě seženeš v květinářství všechno, jen nevim jak se to cenově pohybuje. A nebo si můžeš vyrobit kytku z látkových květů, tu si možná vyrobim jako házecí kytku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by mě zajímalo jakou kytku na červen.Máme svatbu 11.6.2016 :-)
Odpovědět
za mě také pivoňky, měla jsem je i ve své kytici 2.5. https://www.facebook.com/media/set/?s... daší alba z června třeba tyto: https://www.facebook.com/media/set/?s... https://www.facebook.com/media/set/?s... https://www.facebook.com/media/set/?s... ono se říká, že pivoňky nevydrží, ale moje kytka vydržela několik dní je fakt, že pokud si chceš svatební kytici usušit, tak to s pivoňka mi nejde :)
Odpovědět
Profilova fotka
mně říkala květinářka, že pivoňky jsou blbý v tom, že stačí omylem ťuknout o futra a může se rozsypat...
Odpovědět
Profilova fotka
mě by se na červen líbily kopretiny :) ale svatbu máme v září a budu mít růže ještě s čímsi :)
Odpovědět
Profilova fotka
červnové z mého ateliéru :-)
Odpovědět
my měli chryzantémy, svatbu jsme měli 13.6. Chryzantémy vydrží hodně, k dostání jsou celý rok a plno druhů i barev. Plnokvěté, ty se žlutým středem, velkokvěté atd. Navíc je víc kvítků na jednom stonku (kromě velkokvětých), takže se tím ušetří hodně peněz. A bílé se podobají kopretinám a vydrží víc než kopretiny. My měli bílé a ty bordó.
Odpovědět
Profilova fotka
Kytky jsem si vázala sama, a to pouze z toho, co kvetlo v přírodě :-) Nechtěla jsem žádnou z těch strojených kytic z květinářství. Ale to je samozřejmě o stylu. Na začátku června toho kvete spoustu. A navíc - v květinářství mají téměř pořád to samé. Ale pro inspiraci, přikládám fotky svých svatebních květin - velká byla moje, menší byly stejné pro maminky a svědkyni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V květinářství nám paní růže objednávala z Holandska, takže si myslím, že mohou objednat cokoli se vám bude líbit. Měli jsme svatbu 11.6. a pro inspiraci přikládám naší krásku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?