Jaká kytice se hodí k těmto šatům?

Zdravim vsechny nevesty a floristky, Nemuzu se rozhodnout jakou kytici zvolit k temto satum. Budu rada i za rady floristek a kvetinarek. Kytice by mela byt do kulata a idealne v lila barve, klidne i v kombinaci s bilou nebo fialkovou. Nemuzu se rozhodnou predevsim mezi ruzemi a tulipany. Nebrani se ani kombinaci ziva+umela kvetina (viz. posledni dva obrazky), ale takovou tu celoumelou satenovou, co je na prvni pohled poznat, ze neni ziva nechci. Prikladam par fotek kytic ktere by se mi libili, ale nevim jestli by se to hodilo k satum. Svatbu planujeme na duben. Diky moc za rady a tipy. :)
Odpovědět
v dubnu bych volila tulipány v nějaké kombinaci, ale radit se máte s vybranou květinářkou, která ukáže vhodné kombinace a určí správný tvar i velikost.
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 - Dobrý den, na dubnovou svatbu se hodí určitě pryskyřníky, tulipány, ale budou dobře fungovat i frézie, růžičky, eustoma, velmi módní je eukalyptus. Vždy je dobré se osobně sejít a kytičku přizpůsobit přímo Vašim představám. Přikládám malou ukázku, barva lze samozřejmě ladit dle představ. Sandra Svatební kvítí.
Odpovědět
Profilova fotka
jedna dubnová s fialkami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych volila kombinaci Eustom a růží ve zvolených barvách. Mimo to mohu se zeptat od kud máš šaty? Jsou nádherné děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud bude svatba na jaře, tak bych také volila tulipány. Já dělala tuto se šeříkem - byla sice na květen, ale dostupnost je i v dubnu.
Odpovědět
@wanessa1 dekuji :) saty jsou znacky Eddy K model Messina, kupovala jsem je v salonu Caxa. Na officialnich fotkach vypadaji tmavsi, ale ve skutecnosti je to spis takova kremova bila
Odpovědět
@rozkvetla_dilna diky moc, s serikem jsem jeste nevidela , ale vypada to pekne :)
Odpovědět
@svatebni_kviti diky moc za inspiraci :)
Odpovědět
@modrokvet dekuji, moc hezka :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?