Jak vybrat svatební kytici. Zajímavý článek

http://www.zahradnictvi-chladek.cz/da... Narazila jsem náhodou na zajímavý článek o tom, jak vybrat svatební kytici. Třeba to některá z Vás ocení!
Odpovědět
@sarakin ja sice clanek necetla, ale vsechny kytky jsme meli od nich na svatbe a spokojenost naprosta :)
Odpovědět
Mně zaujala třeba ta informace, že k champagne šatům nemají být bílé květiny. To jsem vůbec nevěděla a věřím, že spousta budoucích nevěst je na tom podobně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No článek celkem k ničemu, takové obecné a dávno známé rady, ale někomu, kdo neví o kytkách nic, může pomoct. Mě spíš štve, že tam doporučují na léto a podzim jiřiny (měla jsem je v kytici), ale když zajdu do květinářství, nikde je nemají! Už asi měsíc a půl chodím a snažím se sehnat jiřinky, abych si udělala radost a nikde NIC :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Mně taky zaujala ta informace, že k champagne nemá být bílá...ale přitom většina bílých ktek je ve skutečnosti ivory, přece v přírodě moc sněhově bílé člověk nenajde....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
já jsem měla smetanové ( champagne šaty) a i když jsem chtěla mix smetanové losové růže ( nikoli bílé) právě z toho důvodu o kterém tam píší, udělali mi z nějakého důvodu vazbu z bílých růží... a na fotkách to nevypadá špatně, mrkněte se.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je nechat si poradit od květinářky jako já a nemusíte nic řešit :-) Chtěla jsem originální kytku a byla jsem velmi překvapena jak byla krásná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?