Holky máte tip na levné květinářství v Praze? Díky moc

Potřebuj svatební kytici ale vše je kolem 2000 - 3000 a to mi příjde moc, svatba je v září. Díky a všem hodně štěstí a lásky ;-)
Odpovědět
šikovná floristka (i pražská) ti uváže kytici v jakékoliv ceně budeš potřebovat :-) , mohu ti poslat kontakt na jednu, chceš-li...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, pokud zavítáte do dobrého květinářství/květinového salónu a sdělíte floristce Vaší představu jak ohledně květin tak ceny ... vždy přichází na řadu odhad zda je to vůbec reálné. Někdy totiž nevěsty nemají představu kolik daná květina stojí + zeleň (pokud chtějí) + doplňky (stuha na začištění stonků) apod. Zde je pak na místě najít kompromis - levnější alternativu květiny - například - karafiát, některými lidmi opovrhován, vypadá ve svatební kytici krásně a cenově se pohybuje mezi 15,- - 20,- za květ, oproti tomu růže stojí průměrně kolem 50,- ... Vše tedy záleží na domluvě a pokud máte cenový strop a nejste fixovaná typem květiny vždy se domluvíte. Kdyby jste chtěla poradit klidně mi napište Vaší představu a já Vám vytvořím cenový odhad :-) Krásný den A.V.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus svatební ráj Barbucha :-) Původně jsem měla květiny objednané jinde za 3900Kč a ona mi udělá to samé 2500Kč :-) má tady profil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem měla od www.kytickarstvi.com a byla jsem spokojena s cenou, s kytkami a s profi přístupem :-)
Odpovědět
Já budu mít kytky z Chodova - je to dole u OC Růže. Tři korsáže, svatební kytice a kytice pro maminky (vše velké růže) - mě bude stát cca 1200 Kč. Jinak v Globusu ve Vestci je také levné květinářství, od tamtud měla kytky moje kolegyně z práce.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud máte finanční limit, v každém květinářství by měli umět najít variantu květin, která se do limitu vejde. Je ovšem důležité tento limit floristům sdělit hned při začátku komunikace. Často se stává, že nevěsty přijdou na schůzku s obrázky kytic, které nejsou levné - vždy je možné najít vhodné náhrady a uzpůsobit květiny finančním možnostem. A předejít tak tedy kalkulacím, které vycházejí z předložených obrázků, ale nesplňují finanční možnosti a představy nevěsty. Krásné kytice lze pořídit i za velmi rozumné peníze :-) zkuste nám poslat své představy a uvidíte sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji daruj květiny – to je řetězec šesti pražských květinářství. Mají nejširší výběr květin a skvělé ceny. http://www.daruj-kvetiny.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den přeji, vážu kytičky i po 1000kč záleží opravdu z jakých druhů květin je vázána. Budete-li mít zájem, kontaktujte mě :). Přeji hezký den a pevné nervy :) at se z toho všeho nevytrácí radost. Někdy to jsou opravdu stresy.. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?