Hodí se tato kytice k těmto šatům?

Už se mi doneslo odpovědi jakou asi kytici, ale chci něco konkrétnějšího..třeba fotku:-)prosím prosím:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@raata Hezky den, na satech je strasova ozdoba, ja bych se toho chytila a doladila nejakou fesnou brozi i kytici :)...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, ja bych volila netradiční květinu k netradiční šatum - brozovou nebo perlovou.. Kdyz tak písněte pošlu návrhy..
Odpovědět
budu Vám moc vděčná za jakýkoliv návrh:-)
Odpovědět
osobně mívám problém s tím, že žádná bílá růže není doopravdy bílá. Spíše s nádechem do žluta. A na pozadí šatů je to pak dost vidět. Jinak namě šaty působí zámecky a viděla bych k nim třeba rudé růže.
Odpovědět
A musejí to být růže? Ty šaty nejsou úplně tradiční. Zkusila bych něco jiného
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych nevolila kytici laděnou celou do bíla, na fotkách to potom zaniká a vůbec ta kytice je pak celkově nevýrazná :-) Šla bych do růžových pivoněk a nebo jemně fialových tulipánů :-)
Odpovědět
@gachna růže to být nemusí:-)..ale kadeřnice by chtěla květ růže dozadu do vlasů:-)a nevim, nevim,jestli by někdo tuhle kytici(moc hezkou) dokázal uvázat:-)
Odpovědět
@raata dobry den, vyber kytice je skvely. K takto "vyraznym" satum neni vhodne zbytecne kombinovat kvety a ani barvy. Jelikoz jsou bilo stribrne je nejvhodnejsi zachovani barevne kombinace, s pouzitim nekomplikovanych a jednodussich kvetu. Na vyrazne a exoticke kvety radeji zapomente. Ono velke kombinovani muze byt dost na skodu. Lehce se totiz muze stat, ze pri vyberu vyrazne ci barevne kytice, bude ona stredem pozornisti, navic jistou pozornost budou strhavat samotne saty a Vy, coby nevesta jako celek, zaniknete. Nejvhodnejsi je kulata kytice z ruzi - klasickych ci v kombinaci s trsovymi, podobne jako na Vasi prvni fotce- v bile barve. Neni pravda, ze bile ruze maji nadech do zluta, existuji ciste bile odrudy. ( muzte take zkombinovat bile ruze a bile trachellium viz kyticka maminkam album krasne elegantni svatba - ruze jsou zde smetanove) ). A vhodne je take, vzhledem k satum, doplnit kytici o stribrny akcent budto formou broze na stuhu ci v kytici nebo napr. srdce z dratku atd. Dalsi a moc peknou moznosti je kytice bilo seda viz obrazek nize. U te se nemusite obavat o zpracovani. Neni vubec zadny problem ji uvazat, zvladnout by ji hrave mela dobra floristka. Pokud zvolite tuto kytici, postaci pouze kvety a stuha, zadne dalsi doplnky nejsou nutne.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@raata jak psala delafleur - myslím si, že takovou kytku by šikovná floristka zvládla. A mě růže řijdou už takové.. má je tu kde kdo. Jsou to krásné květiny. Ale proč je mít na svatbě za každou cenu? Nemohla by dát kadeřnice do vlasů jinou květinu? Osobně si myslím, že by to bylo hezčí. Nevím jakou máš barvu vlasů, ani jaký budeš mít účes, ale třeba ten starček (bílé listy foto 1), by mohl vypadat ve vlasech hodně zajímavě. A doplnění Gomphremou (ty bambulky foto 2) tak jako podle mě supr. Já teda dělám zahrady, takže floristika je můj obor jen na Vánoce, dušičky a Velikonoce. Ale fakt si myslím, že když bude floristka chtít tak to zvládne. Navíc, už jen tím, že to je něco jiného než co vážou normálně. Ony to taky mají jako portfolio že to zvládnou:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@uktapzop existuje druh růže AKITO a ta je opravdu pěkné bílá bez nádechu žluté...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky prosím jakou barvu kytice by ste volily ke sv.oranž.šatům?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Co třeba něco takového? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?