Frézie v létě?

Holky, vy co jste měly svatbu v letním období, měly jste některá v kytici frézie? Uvažuji o kombinaci frézie + růže a chtěla bych i frézii do vlasů, ale bojím se, že pokud bude teplo (svatbu bude mít 8.8.2015), tak že mi v kytici nebo vlasech zvadnou a nebude to vypadat hezky... Prosím poraďte. Případně můžete dát i fotečku pro inspiraci - děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít frézie s růžema teď v sobotu, tak pak podám info jak vydržely
Odpovědět
@ajlliinka My měli svatbu v srpnu ve vedrech a frézie jsem měla v kytici, ve vlasech a ženich v korsáži. Ty v kytici vydržely bez problémů, na hostině šly do vázy, takže pohoda. Celou kytici jsem pak měla ještě skoro dva týdny doma ve váze. Ty ostatní dopadly trochu hůř, ale taky žádná tragédie. Obřad jsme měli v 10:00, kytičky ve zdraví a kráse přežily i focení a hostinu. Z vlasů jsem si je vyndavala po čtvrté, páté hodině (kadeřnice mi je tam dala tak, že šly vyndat, aniž by se poškodil účes), protože už byly viditelně povadlé. Ale nijak mi to nevadilo, účes pak vypadal stále krásně, ale tím, jak se z něj vyndaly kytky, působil zas trošku jinak, víc uhlazeně a elegantně, míň romanticky :) Takže do kytice bez problému, do vlasů bych je klidně dala, ale domluvila se s kadeřnicí na provedení účesu, aby z něj šly dobře vyndat a účes i bez nich byl hezký.
Odpovědět
Já měla frézie loni 23.8. :) Kytice čistě z frézií, ve vlasech pak taky frézie.... kytička vydržela v pohodě a vlasy jsem nerozdělávala ani na noc. Ráno byly sice trochu jeté, ale pořád vypadaly jako květiny i po spánku. :D Je teda pravda, že jsme žádné extra horko neměli.
Odpovědět
@ajlliinka Měli jsme svatbu 4. čevrence a bylo přes 30 stupňů. Frézie jsme měla spolu s dalšími květinami v kytici a vydržely v pohodě. Ve vlasech to v tom vedru bylo trochu horší, ráno mně je tam dala kaděřnice ještě úplně nerozvinuté a odpoledne už začaly povadat, takže to chce opravdu raději účes, ze kterého se dají případně vyndat. Já si je tam ale nechala až do noci, zas taková hrůza to nebyla.
Odpovědět
Profilova fotka
@ajlliinka Hezký den, kombinace frézií a růží je oblíbená a nemusíte se bát, že by kytice nevydržela. Ve vlasech frézie nějakou dobu vydrží, obřad a focení určitě přežije :-) K večeru už možná bude trošku unavenější, ale kdo by z nás nebyl unavený bez vody a v případných 30°C? :-) Přidávám fotečku pro inspiraci (v kytici je kromě růží a frézií ještě eustoma). Mějte se pěkně a přeji šťastný výběr kytice.
Odpovědět
Dobrý deň, frézie a ruže sú mojou najmilovanejšou kombináciou :-) Určite doporučujem v akomkoľvek ročnom období. V lete je ale potrebné ich poriadne navatičkovať a nebojte oni nezvadnú. Mojím nevestám vždy hovorím, aby kvety (ak ich majú doma už deň dopredu) nechali do rána v chladničke a určite vydržía :-) Čo sa týka účesu, je lepšie frézie dať do vlasov nie uplne rozkvetlé, radšej mierne uzavreté :-) prípadne siahnúť po umelej verzii.
Odpovědět
s těmi tmavými růžemi je ta kombinace naprosto dokonalá... moc hezká kytička, škoda, že už jsme to na rychlo objednali, jinak bych z ní čerpala inspiraci :-) opravdu moc hezké
Odpovědět
Profilova fotka
@ajlliinka já měla frezie s chryzantémou a super vázaný v pátek, svatba v sobotu a drželi uzasne :-) a družičky a svědkyně ji měli ve vlasech manžel a svědek z ní měli korsaz a spokojenost, koukni na foto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak píšu jak jsem slíbila, měla jsem taky kombinaci růží a frézií teď o víkendu a kytice byla parádní a vydržela i pár pádů ze schodů a házení do auta :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?