Floristka Brno a okolí

Ahojte , můžete mi prosím poradit šikovnou floristku v Brně nebo okolí Brna ? Nemám čistě bílé šaty , ale jemně smetanové a svatbu bych chtěla celkově ladit do champange se světlou čokoládovou , tak i kytice by tomu měla odpovídat , ale úplně jasnou představu o kytici nemám a ráda si nechám poradit :-) Děkuji
Odpovědět
http://floristika-svatebni.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
V Brně lze určitě doporučit Rosebud, dále pak Květiny M. Huszárová. Pokud byste chtěla květinovou dekoraci na svatbě pojmout komplexněji, tak pak vřele doporučujeme Boho flowers.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja doporáčím kvetinárstvo Erica (presne neviem ako sa to píše) je to na pekařskej , pani je veľmi šikovnáááá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já zas Rosebud nedoporučuji. Na profilu mám fotku kytice, co vázaly. Pokud se vám líbí, tak klidně do toho jděte. Jinak my jsme teď spokojení s květinářstvím Květiny u Vaňkovky, na Trnité. Paní jsou moc šikovné...
Odpovědět
Já si nechala dělat kytku a výzdobu u Jany Zavadilové, má květinářství na Jezuitské 11 v centru Brna. Vlastně jsem ani přesně nevěděla, co chci, a pak jsem byla mile překvapená, protože to ke mně přesně pasovalo. :-)
Odpovědět
@nialady panebože takový pometlo? :-o
Odpovědět
@terinkamt také doporučuji Janu Zavadilovou z PORTkvetiny na Jezuitske, bereme od ní kytice celoročně a ze svatebních jsem byla také nadšená.
Odpovědět
@marketuskas foto v albu
Odpovědět
měla jsem podobný problém, taky jsem nevěděla, co chci...nakonec byla tato, pokud budeš chtít pošlu info do IP
Odpovědět
@valentovakacka Moc pěkná kytička! můžu se zeptat odkud?
Odpovědět
@lady_giraffe IP
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@evicaii @marketuskas Ahoj holky, prosím napsaly by jste mi zhruba cenu (Janu Zavadilovou z PORTkvetiny) ? Ať mám představu ;-) Předem děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
@jannetta85 Ahoj, cena záleží na druhu květin, já měla hlavně kaly, frézie a chryzamtémy, celkem běžně dostupné květiny po celý rok, ale kdyby sis vybrala třeba orchideje, tak kalkulace bude úplně jinde. Každopádně kytice pro nevěstu byla za cca 1400, ozdobu na auto nevěsty za 500 a pak už to byly položky po stokorunách, které nepřesáhly 400 - korsáž pro ženicha, 2 kytičky pro maminky, 1 kytka pro svědkyni, květina na ruku pro drůžičku, aranžmá doprostřed svatebního stolu, malé květinové kostky na stůl mezi svatebčany, květy na stůl mezi talíře a nádobí, kytka na auto nevěsty a organza na zdobení auta, myrta a vývazky, to všechno asi za 5500 korun.
Odpovědět
Profilova fotka
@evicaii chtela bych slunecnice :-) pro sebe vetsi kyticku , mensi pro maminky a babicku a korsaz pro zenicha a svedka .... nastul budu mit lucni kvitka ze zahrady a na auto koupim srdce a cilindr .... nechci do toho moc vrazet :-)
Odpovědět
Doporučuju PORT květiny na Jezuitské :-) Super přístup! Cena za svatební kytici, korsáž, 2x kytičky pro maminky a květinový náramek pro svědkyni vyšel cca na 2 700,- Kč. Ta cena není nijak vysoká.
Odpovědět
Doporucuji Svatby podle Katy! Dela krasne kytky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?