Dubnové květiny

Hezký den všem, prosím o radu - máte tip na vhodné květiny na svatbu koncem dubna? Nejlépe sezónní, běžně dostupné v této době (svatba 29. 4. 2017). Chci se vyhnout lučním květinám, pak také žluté, oranžové, červené a hnědé barvě. Květiny bych chtěla ladit do bílé, béžové, světle růžové barvy, přičemž dominantní by měla být bledě modrá. Díky :)
Odpovědět
V dubnu určitě budou tulipánky, vypadají krásně ve svatební kytici. Ale v té modré mě napadají hortenzie :-)
Odpovědět
Za mě určitě tulipány. Já je měla koncem dubna v kombinaci s šeříkem a byla jsen z kytice nadšená a moc mi ji chválili i ostatní. A když modrá - tak co bílé tulipány a okolo modré hortenzie?
Odpovědět
Tulipány miluju, ty jsou jasné, ale pořád mi tam chybí něco modrého... Chtěla bych nějakou rozmanitou kytici, klidně z více druhů, spíše košatější. @lilie01 Hortenzie jsou letní, byla to moje první varianta, ale prý jsou to jedny z nejnáchylnějších květin, vadnou téměř při každém náznaku "nepohodlí". Takže jsem byla nucena je vyřadit... :( @krtikkrtkovaty Šeřík pro mě taky nepřipadá v úvahu, je příliš aromatický a já jsem alergička. Z toho důvodu jsem vyloučila luční kvítí.
Odpovědět
Jen tak pro inspiraci :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj také to řeším :) tulipány jsou krásné
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem si 100% jistá, ale myslím, že v dubnu jsou ještě anemonky - já je miluji, třeba by se ti taky mohly líbit ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucira ty jsem taky chtěla, ale v červnu prý už nejsou :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, krásnou jemnou modrou barvu mají frézie, jen jsou tedy aromatické...pak na jaře sytější modré - iris, tmavší modrá je pak: trachelium, limonium, eustoma, eryngium, anemone bílou a světlou růžovou a k tomu sezónní určitě doporučuji ranunculus. Přeji šťastný výběr!
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za tuto diskuzi ;-) také mě zajímá co je dostupné v dubnu u mě konkrétně 1.4. A kytici potřebuju ladit do béžové 😉
Odpovědět
@rozkvetla_dilna Děkuji moc :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?